28. ROĐENDAN

Luka iz 2Cellos slavio u zagrljaju ljepotice

25.08.2015 u 15:40

Bionic
Reading

Nakon uspješne hrvatske turneje član 2Cellosa Luka Šulić priuštio si je mali odmor u Dalmaciji za svoj 28. rođendan. Hvar je njegov omiljeni otok, a kako i s kim se zabavljao, natuknuo je na svom profilu na Instagramu

Luka Šulić jedan je od rijetkih hrvatskih glazbenika koji je prije tridesete obišao skoro sve kontinente, mnoge želje su mu se ispunile, zasvirao je s mnogim glazbenim velikanima, a što je poželio za svoj 28. rođendan, jednom će možda i sam otkriti.

Nakon hrvatske turneje članovi 2Cellosa, Luka i Stjepan, priuštili su si mali odmor prije nego što se otisnu u nove glazbene pobjede. Dok se Stjepan Hauser odmara u Zagrebu, Luka svoj rođendan danas slavi na Hvaru, na kojem boravi već nekoliko dana. Kako se provodi, pokazao je i na svom profilu na Instagramu, a fotografija u zagrljaju tajanstvene ljepotice zaintrigirala je njegove prijatelje i obožavateljice.

O ženama u svom životu Luka rijetko govori, no itekako su uključene u neke njegove snove o sretnoj budućnosti.

'Želimo si zdravlja, sreće... Zatim snage da izdržimo ovaj tempo. Želimo da 2Cellos traje, da se razvija i raste. Da smo uvijek zanimljivi ljudima, da ne živimo na staroj slavi. Naravno, želje su vezane i za naše privatne živote ili, još bolje, život uz žene naših života', rekli su Luka i Stjepan u lipnju.

From today's photoshoot... #summer #croatia

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

#summer #sun #nature #love #peace

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

#summer #love #sun #fun #croatia #hvarisland ☀️??❤️

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on