BUDITE I VI DIO NAJBOLJEG SVJETSKOG TULUMA

LMFAO, SuperMartXe i zanosna Niki Belucci u Revelinu

22.07.2013 u 10:48

Bionic
Reading

Culture Club Revelin za kraj srpnja priprema najbolje svjetske partyje uz LMFAO SuperMartxe i Niki Belucci

Prvi put 24. srpnja u Dubrovnik dolazi SuperMartXe - najbolji svjetski party i show s najatraktivnijom scenografijom i animacijskom tehnologijom, koji je ujedno nositelj Guinnessovog rekorda posjećenosti nekog showa u klubu.

SuperMartXe po brojnim se publikacijama smatra najboljim svjetskim partyjem!

Što se zanimljivo krije iza imena SuperMartXe

• nositelj je Guinnessovog rekorda za događaj s najviše posjetitelja u noćnom klubu (18.000 gostiju)
• tri puta osvajač nagrade za najbolji party na Ibizi DeeJay Mag
• više od 300 održanih partyja u 40 država
• u SuperMartXeu sudjeluju brojne zvijezde među ostalim Black Eyed Peas, Paris Hilton, Dennis Rodman, Tommy Lee
• glazbu im pripremaju najpoznatiji svjetski glazbenici - Enrique Iglesias, Macy Gray, Don Omar, Juan Magan, Jennifer Lopez.

U Culture Clubu Revelin ove sezone planirana su tri SuperMartXe showa. Ulaznice u pretprodaji možete naći po cijeni 69 kuna, 99 kuna na ulazu , VIP ulaznice su 149 kuna

Dan nakon SuperMartXe partya – DJ Redfoo & Party Rock Crew of LMFAO

Stefan Kendal Gordy, bolje poznat pod nazivom Redfoo from LMFAO američki je pjevač, plesač, DJ i reper, široj publici poznat kao osnivač muzičkog dvojca LMFAO, poznatog po velikom hitu 'Party Rock Anthem' koji je sakupio rekordnih 539 milijuna klikova na Youtubeu. Manje je poznato i da je ovaj kalifornijski dvojac odgovoran za glazbu iz poznatog reality show fenomena Jersey Shore - njihova pjesma 'Get Crazy' korištena je od početka serijala 2009. godine.

LMFAO, osim što radi muziku za tulume, bend ima i modnu liniju Party Rock, a trenutno je na međunarodnoj turneji. Što se ljetnih planova tiče, 'Sorry For Party Rocking' bi mogla plasirati ovaj veliki tulum na višu razinu upućujući poziv cijelom svijetu 'da se dobro provede'. Prošle godine cijeli je svijet plesao uz novu stvar LMFAO-a 'Party Rock Anthem', stoga budite i vi dio svjetskog plesnog tuluma u Culture Clubu Revelin 25. srpnja

Cijena ulaznice u pretprodaji
je 199 kuna, na ulazu je 249 kuna. VIP ulaznica je 349 kuna

LMFAO - 'Yes'


Na pozornicu Culture Cluba Revelin 26. srpnja popet će se popularna mađarska DJ-ica Niki Belucci. Niki je ostavila značajan trag u svijetu sporta, točnije gimnastike, ali se prestala baviti sportom već u 15. godini zbog ozbiljne ozljede. Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala. Redovita je gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija. Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci te jedna od rijetkih koju slušaju i kluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj. Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klupske glazbe, vrhunske izvedbe te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu! Kako bi atmosferu doveli do usijanja, Niki Belucci pridružit će se i atraktivne Dream girls vrućim plesnim točkama, performansima burleske u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 69 kuna, na dan koncerta po 99 kuna VIP ulaznice iznose 149 kuna

Ulaznice možete naći na sljedećim pretprodajnim mjestima u Dubrovniku i u sustavu eventim.hr

Caffe 'BRAZIL'– DOC
Sport caffe 'BALUN' – Mokošica
Caffe Bar 'PARADISO'
Caffe Bar 'AFRIKA'
Caffe Bar 'CASABLANCA'
Caffe Bar 'MICRO'
Caffe Bar 'DIX'
Caffe Bar 'LAUS' (TC MERCANTE)
Lounge Bar 'CULTO'
Pizzeria 'TABASCO'
Caffe Pizzeria 'BLUE PLANET'
Club '23'
Caffe Bar 'Zino'