TULUM NA HVARU

Ljiljana Vinković: Slavlje uz šampanjac i prijateljice

24.06.2016 u 14:24

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica HRT-a Ljiljana Vinković danas slavi svoj 53. rođendan. Kako tradicionalno svake godine vrijeme oko svog rođendana provodi u svom najdražem kraju, na Hvaru je i ove godine gdje su joj prijatelji već sinoć priredili party za pamćenje

'Super je počelo, već smo sinoć nazdravili šampanjcem koji je prijateljica donijela iz Kanade. Uvijek sam na Hvaru za svoj rođendan s prijateljima i stvarno mi je predivno, uživam', kaže šarmantna i uvijek nasmiješena urednica i voditeljica HRT-a. Svoj dan proslavit će na najbolji mogući način - ručkom, kupanjem, krstarenjem na brodu, a navečer u nekom od hvarskih klubova.

'Svake godine mi dolaze prijatelji iz Kanade koje vidim jedanput godišnje, tako da smo se svi skupili u našoj bazi gdje slavimo moj rođendan, prijateljstvo, život, sreću. Njihova djeca jutros su mi pjevala za rođendan i raznježila me', otkrila je Ljiljana.


Ljiljana u društvu prijateljica Tije Svirčević, vlasnice Carpe Diema na Hvaru, i Nikoline Kuzmar

Samoj sebi poželjela je mir, zdravlje i puno ljubavi, a kad je riječ o poklonima, to joj, kaže, nikad nije bilo bitno.
'Imam toliko prijatelja koji me znaju iznenaditi pretjerivanjem, a ima i onih koji iznenade sitnicom. Prošle godine mi je prijateljica poklonila veliku šalicu Annapolis jer zna da mi je Annapolis jedno od najljepših malih ribarskih mjesta u Americi koje jednako volim kao svoj Hvar. Nije mi mogla bolji dar izabrati! Bitno je da je neki poklon dan iz ljubavi, da je s nekom porukom i da je neka uspomena u pitanju. Najvažnije je da te dotakne', smije se Ljiljana.

Sretna je, mirna i zadovoljna, kaže, kako privatno, tako i poslovno. Nedavno se, nakon četiri godine, ponovno vratila na male ekrane, a trenutno je gledamo u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.


Trenutno je gledamo u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'