ŠTO NAS ČEKA?

Listopad u Vintage Industrial Baru

07.10.2013 u 08:59

Bionic
Reading

Listopad je u Vintage Industrial Baru započeo rasprodanim koncertom grupe TBF i dolaskom grupe Cry Babies u novi klupski prostor a evo što nas još čeka do kraja listopada od koncerata.

Srijeda je rezervirana za Good Vibrations koji će ove srijede 9. Listopada ugostiti grupe Shoot Me Wendy i Wicked Garden


U četvrtak 10. Listopada svoj će novi album 'Human Reich' promovirati Damir Avdić. Tko zna o kome se radi sigurno će požuriti po ulaznice u pretprodaju a tko ne zna, vrijeme je da ga upozna izbliza.


17. listopada, nakon poduže pauze, Jinxi ponovo u Zagrebu. Prošle su već pune tri godine od albuma 'Diksilend' pa je za očekivati da su u međuvremenu rođene neke nove pjesme koje možda zasviraju na koncertu u Vintigu.


24. listopada svoj su rođendan u Vintigu odlučili proslaviti momci iz grupe Picksiebner. Navodno se može ući samo sa pozivnicom međutim, uz prikladan poklon, sigurno vas neće odbiti.


U četvrtak 31. listopada u goste dolazi sve hvaljeniji britanski bend The Penny Black Remedy sa svojim otkačenim country, ska, folk, alter, gypsy punk grooveom. Uz osnivača benda, škotskog singer songwritera i gitariste Keitha M Thomsona u bendu pjeva Marijan a Hadarhodžić iz Hrvatske dok je za bubnjevima Wilco van Eijk, na basu Steve Nelson iz Engleske, te na saksofonu Thomas 'Tmag' Maguire iz londonske ska punk grupe Danny Fontaine. U Zagreb dolaze promovirati najnoviji i izuzetno hvaljen album 'Inhale…Exhale…OK, now you can panic!'