ZANOSNA U VJENČANICI

Lijepa Antonija Mišura je poput princeze iz bajke

10.06.2015 u 20:09

Bionic
Reading

Prelijepa Antonija Mišura pojavila se u novoj kampanji The BallRoom Croatia, agencije za organizaciju vjenčanja

Nakon voditeljice Ecije Ivušić, mladenka je na jedan dan postala naša poznata košarkašica i jedna od stalnih članica liste najljepših Hrvatica, Antonija Mišura.
Ona će u kolovozu u rodnom Šibeniku, nakon 10 godina veze reći sudbonosno 'da' svojem dugogodišnjem dečku i zaručniku Marku Sandriću, a za potrebe snimanja reklamne kampanje, svoju generalnu probu odradila je u bajkovitim vjenčanicama i prostoru The BallRoom showrooma. Pred objektivom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca Antonija je pokazala svoju zavodljivu stranu, a da dodatno zasja na snimanju, pobrinuo se salon Renata Kerastase, čiji su stručnjaci bili zaduženi za frizure i make-up. Na snimanju su je došli bodriti dečko Marko i kuma Ana, a cijeli se tim složio da se Antonija odlično uklopila u bajkoviti ambijent i iako to često izbjegava, nitko nije mogao ne zamijetiti njezinu opuštenost i prirodnost pred objektivom.

BallRoom je poznat po vlastitim maštovitim dekoracijama i tematskim vjenčanjima, a svi ukrasi i dekorativni detalji unikatni su, izrađuju se ručno te svaki može biti izrađen točno po želji klijenta. U ovoj kampanji proljeće/ljeto prevladavaju topli tonovi i cvjetne dekoracije, prigodni toplim danima koji su pred nama.

'Svatko je poseban. S tim stavom pristupamo i svakom našem projektu. Želimo da vjenčanje koje radimo bude drukčije i unikatno, da se u prostoru osjeti karakter, želja i osobnost mladenaca. Od jednostavne, elegantne pa do bogate, raskošne teme, sve ovisi o ukusu klijenta. Zato svakome pristupamo individualno, želimo da se mladenci osjećaju ugodno. Nastojimo ih rasteretiti svih briga da u potpunosti mogu uživati u stvaranju svog  važnog dana', rekla je Vedrana Marić, direktorica BallRoom Croatia.