MALE BRAČNE TAJNE

Lejla Filipović: Moj Tarik je građen kao Apolon

06.04.2016 u 09:58

Bionic
Reading

U sinoćnjem talk showu 'Satirikon' tema su bili dugovječni brakovi. Uz dva bračna para, Viktoriju i Dina Rađu te Sandru Bagarić i Darka Domitrovića, gostovala je Tarikova supruga, bivša misica, danas poduzetnica Lejla Filipović, otkrivši neke zanimljive detalje iz njihovog 8-godišnjeg braka

Tarik Filipović odlučio je pozvati svoju suprugu u emisiju i pokazati koliko je sretan u svom braku. Na početku gostovanja zahvalio joj je što je došla i odmah upitao kakav je kao suprug, na što je ona odgovorila da je - odličan.

'Ako nemaš inspiraciju, imam jedan tekst o tome kako me zamišljaš', rekao je Tarik i supruzi dao papir s kojeg je čitala smijući se.

'Moj Tarik je najdivniji muškarac na svijetu - sve radi savršeno doma, ali u svakoj sobi posebno, fenomenalno kuha, posebno indonežanska jela. Uvijek je smiren i nasmijan, nikad se ne ljuti, čak ni u prometu. Nikada ne leži doma, već uvijek nešto radi. Moj Tarik je građen kao Apolon, ustaje po noći i provjerava jesu li djeca pokrivena. On uvijek popije samo jedno pivo, baš je karakter. On baš nikad ne gleda nogomet i, na koncu, on je rodio djecu', rekla je Lejla, a u studiju se prolomio smijeh.


Lejla je čitajući tekst o svom suprugu nasmijala gošće Sandru Bagarić i Viktoriju Rađu, ali i publiku

Nakon toga ju je dobro raspoloženi suprug upitao: 'Da je tvoja ljubav životinja, koja bih bio životinja?' Lejla mu je odgovorila da bi bio vuk, na što je Tarik rekao da bi ona bila njegova srna.

Kad ju je upitao što je njegov ispušni ventil, Lejla je odgovorila da je to sport, badminton. 'Ajde reci kako sam se popravio, stvarno. Moram se malo pohvaliti sad kad mi je supruga tu', rekao je Tarik, a Lejla je potvrdila da je tako.

Dok je Sandra Bagarić na kraju emisije sa suprugom Darkom Domitrovićem izvodila pjesmu Tereze Kesovije 'Moja posljednja i prva ljubavi', Tarik se nježno privio uz svoju suprugu te je uživao u njezinom zagrljaju.


Tarik se prepustio osjećajima u Lejlinom naručju