ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Larisa Navojec: Nova ljubav nakon razvoda

09.02.2016 u 11:22

Bionic
Reading

Larisa Navojec i zagrebački DJ, 32-godišnji Hrvoje Jelinčić umjetničkog imena DJ hrwoE, nerazdvojni su, a njihovo se prijateljstvo, kako doznajemo, pretvorilo u nešto više. Poznata koreografkinja o novoj ljubavi u svom životu dala je naslutiti zanimljivim postovima na svom Facebook profilu, a nakon zajedničke proslave Nove godine i samozatajni DJ novim postom je potvrdio emocije koje gaji prema Larisi. Njezin razvod od glumca Gorana Navojca, s kojim je u 13 godina dugoj vezi dobila danas petogodišnjeg sina Grgura, dogodio se sredinom rujna prošle godine

Osim zbog uspjeha na poslovnom planu, 38-godišnja Larisa Navojec, koreografkinja i suvlasnica plesnog centra Tala, osmijeh na licu ne skida i zbog nove ljubavne veze. Naime, kako doznajemo, Larisa je odnedavno u vezi sa šest godina mlađim Zagrepčaninom Hrvojem Jelinčićem poznatijim kao DJ hrwoE.

Par se zbližio nakon Larisine rastave u rujnu prošle godine od Gorana Najvojca, s kojim je bila šest godina u braku i 13 u vezi, a spojila ih je, između ostalog, i glazba. Naime, Larisa je već godinama stalni član kluba Pepermint gdje se nekoliko puta okušala i kao DJ u društvu svojih glumačkih kolega.


Novu godinu su dočekali zajedno, a nakon proslave Hrvoje je objavio znakovitu fotografiju na Facebooku

O novom muškarcu u svom životu dala je naslutiti krajem studenog postovima na svom Facebook profilu. Naime, rođendan Larisine najbolje prijateljice Nataše Janjić 27. studenog slavio se u klubu Swankey Monkey Garden gdje Hrvoje radi kao DJ, a na fotografiji s rođendanskog slavlja koju je Larisa objavila na društvenim mrežama, prvi put se pojavljuje i njezin novi odabranik. Tijekom blagdana par je često viđan na zagrebačkim ulicama, a skupa su dočekali i Novu godinu u Larisinom stanu gdje je bio organiziran party za bliske prijatelje. Hrvoje je do ponoći puštao muziku u klubu Swankey Monkey Garden, a onda se zaputio na party kod Larise. Prvog dana ove godine objavio je na svojem Facebook profilu fotografiju kojom je dao naslutiti da su sve glasnija šaputanja o njihovoj romansi - točna. Uostalom, i komentar ispod fotografije bio je više nego dovoljan.

Novu vezu poznata koreografkinja nije željela ni demantirati ni potvrditi, kratko izjavivši za tportal kako 'privatni život ne komentira u medijima'.

S bivšim suprugom, glumcem Goranom Navojcem s kojim ima petogodišnjeg sina Grgura, Larisa je ostala u prijateljskim odnosima, a da razvod ne znači i njihovu konačnu distancu, potvrdili su i u izjavi za javnost:


Larisa s petogodišnjim sinom Grgurom

'Rastajemo se – sastajemo se. Rastajemo se kao supružnici od stola i postelje, ali se kao roditelji, prijatelji i suradnici i dalje sastajemo. Molimo medije za razumijevanje i privatnost, osobito privatnost našeg djeteta. Unaprijed zahvalni, Larisa i Goran Navojec.'


Larisa i Goran zajedno su bili trinaest godina