PRVI IZLAZAK U JAVNOST

Larisa Navojec i Hrvoje Jelinčić: Nema više skrivanja

06.04.2016 u 12:06

Bionic
Reading

Prva večer Cro A Potrtera okupila je mnoge poznate među kojima i Natašu Janjić, Luku Nižetića, Anu Maras Harmander, ali i jedan par koji se dosad uporno skrivao, koreografkinju i plesačicu Larisu Navojec i njezinog novog odabranika DJ-a Hrvoja Jelinčića koji su jučer prvi put zajedno pozirali fotografima. Prvu fotografiju njih dvoje i na Instagramu objavio je jedan od Larisinih najboljih prijatelja Luka Nižetić

Nakon nekoliko mjeseci skrivanja i šutnje na temu nove ljubavi, veza Larise Navojec izgleda više nije tajna. Naime, na jučerašnjoj prvoj večeri Cro A Portera okupili su se najbolji prijatelji Splićani Luka Nižetić, Nataša Janjić te Ana Maras Harmander, a u svom najdražem društvu uz dečka našla se i 38-godišnja Larisa. Bio je to njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti i zajedničko poziranje okupljenim fotografima.

Iako u svom posljednjem intervjuu za jedan tjednik nije htjela reći ni riječ o novoj vezi, fotografija koju je Nižetić objavio na  Instagramu svjedoči kako za potvrdu nisu ni potrebne riječi.

Ljubav bira mjesto i vrijeme kad je najmanje očekuješ, a u to se uvjerila i Larisa Navojec kad se ubrzo nakon rastave i 13 godina veze s glumcem Goranom Navojcem opet zaljubila. Oboje kreativci, zaljubljeni u dobru glazbu, umjetnost i putovanja, imaju mnogo zajedničkih tema, a možda ih vežu i slični pogledi na život.

CroAPorter družina. #jossamojednopice #utorakjenovipetak #ljubavjemukte

A photo posted by Luka Nizetic Official (@lukanizetic) on

Utorak je novi petak ??#ljubavjemukte #croaporter2016 #fashion #fun #friends

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on