PRKOSE STEREOTIPU

Larisa i Goran Navojec u zajedničkom izlasku 10 dana nakon razvoda

29.09.2015 u 12:11

  • +53

Premijera filma Savršen dan

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotgrafija

Bionic
Reading

Deset dana nakon službene objave da se razvode, Larisa i Goran Navojec potvrdili su da će zauvijek ostati dobri prijatelji sinoćnjim zajedičkim pojavljivanjem na premijeri filma 'Savršen dan' u kojem Goran tumači manju ulogu

Dok neke parove razvod pretvori u smrtne neprijatelje, Larisa i Goran Navojec čvrsto su odlučili svojim primjerom pokazati da se može i drugačije. Prije deset dana objavili su da se razvode nakon 13 zajedničkih godina, no ostaju prijatelji i složni roditelji petogodišnjem Grguru.

Da se ne radi samo o floskuli za javnost, Larisa i Goran pokazali su sinoć zajedničkim izlaskom na premijeru filma 'Savršen dan' španjolskog redatelja Fernanda Leóna de Aranoa u kojem Navojec, uz još nekoliko sarajevskih i hrvatskih glumaca, ima sporednu ulogu. Larisa je bivšem suprugu pružila podršku, a s glumačkom postavom filma zabavljala se nakon premijere u klubu Pepermint.

Bivši supružnici poručili su da za kraj braka nije kriva treća osoba, već razdvojenost, s obzirom na to da Larisa posljednje dvije godine zbog posla živi u Berlinu, a prije je Goran zbog glumačkih obaveza često putovao. Nomadska svakodnevica okončala je jednu ljubav koja nastavlja putevima prijateljstva.

Brojni poznati, uz Larisu i Gorana, družili su se sinoć na crvenom tepihu te dali podršku svojim prijateljima i kolegama glumcima Slavenu Španoviću, Antoniu Franiću, Goranu Grgiću, Goranu Navojcu, Feđi Štukanu, Mati Gulinu, Nenadu Vukeliću...


Dubravko Merlić


Krešimir Dolenčić i supruga Ana Tonković Dolenčić

Osim glavnih protagonista, u filmu su uživali i mnogi drugi. Tako smo mogli vidjeti Vannu i Andriju Vrdoljak, Antu Pecotića, Neru Galić, Krešimira Dolenčića, Dubravka Merlića, Tomu Ricova, Deana Sinovčića i mnoge druge ljubitelje filma.


Supružnici Ana Brbora Hum i Silvije Hum


Iva Mihalić