POKRIVENA I SUZDRŽANA

Lana Jurčević u Dohi prigušila seksipil

14.01.2015 u 13:01

Jurčević

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Sklona odvažnijem modnom izričaju u kojem se više otkriva nego pokriva, vrckasta zagrebačka pjevačica svoje je modno pojavljivanje potpuno prilagodila arapskoj zemlji u kojoj žene pokrivaju sve dijelove tijela. Svojim obožavateljima putem društvenih mreža Lana šalje pozdrave iz Dohe isključivo fotografijama na kojima joj se ne vidi dekolte, a konzervativan kroj suknje pokriva joj koljena

Bit će to jedan od najvažnijih nastupa u njezinoj karijeri pred milijunskim gledateljstvom na sutrašnjem svečanom otvaranju Svjetskog rukometnog prvenstva u Dohi i baš zbog toga pjevačica Lana Jurčević ništa ne prepušta slučaju. Posebno kad je odjeća u pitanju. Ono čega se Lana nikad ne odriče u Kataru je zabranjeno.

Sklona seksipilnom i provokativnom modnom izričaju, uvijek odvažna Lana svoj je osebujni modni stil ovaj put prilagodila zemlji u kojoj se nalazi i konzervativnijem načinu odijevanja. Minice su zamijenile suknje ispod koljena i crne hlače, neizostavan dekolte pokriven je maramom. Umjesto razotkrivanja koji je pečat njezinog imidža u Hrvatskoj, Lana se priklonila pokrivanju što se i vidi na fotografijama koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.

Naime, u Kataru, državi na Arapskom poluotoku i vodećoj zemlji svijeta po ostvarenom bruto društvenom proizvodu po glavi stanovnika ženska odjeća treba pokrivati ruke, ramena i noge. Žene trebaju nositi hlače i konzervativan gornji dio da bi iskazale poštovanje. Od stranca se očekuje da poštuje domaće običaje što je učinila i naša pjevačica.

Za nastup u velikoj areni u Dohi Lana se pripremala nekoliko mjeseci. U pariškom studiju nedavno je snimala vokale za svjetsku himnu koja će ujedno biti pjesma nositeljica projekta. Zanimljivo je da je upravo katarska vlada i američko-arapska organizacija odabrala Lanu da bude predstavnica Hrvatske i hrvatske rukometne ekipe. O kostimu u kojem će sutra nastupiti Lana ne želi govoriti, ali sigurno je da će iznenaditi svoje obožavatelje - ne samo pjesmom, već i prigušenim seksipilom.