PALA PROSIDBA

Lana Jurčević 'krivac' za najveće iznenađenje CMC festivala

12.06.2016 u 14:07

  • +4

Mladić iz Australije na CMC festivalu zaprosio plesačicu iz tima Lane Jurčević

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Bionic
Reading

Pored brojnih glazbenih uspješnica i neobičnih modnih izričaja, ljubitelje lakih nota razveselila je sinoćnja prosidba na pozornici CMC festivala u Vodicama

Nakon nastupa Lane Jurčević pred plesačicu Petru kleknuo je njezin dugogodišnji mladić i zaprosio je. Na radost svih na pozornici i u publici, a posebno Lane Jurčević koja stoji iza velikog iznenađenja za svoju plesačicu, Petra je odgovorila potvrdno.

Ne štedeći riječi hvale za buduće mladence koji su se zaručili nakon pet godina veze, Lana je na svom Instagramu otkrila da je iznenađenje bilo na vrhuncu jer za prosidbu nije znao nitko iz tima osim nje, koja je morala dogovoriti sve s organizacijom festivala.


Petra je, odajući da bolju prosidbu nije mogla ni zamisliti, putem Instagrama zahvalila svojoj nevjerojatnoj prijateljici Lani. Svom je zaručniku Josipu poručila da ne može dočekati da provedu život zajedno.


Nogometaš Josip Konyit australski je Hrvat koji trenutno igra u njemačkom četveroligašu Bahlinger SC, kamo je stigao iz Segeste Sisak. Hrvatsku je nogometnu karijeru započeo 2010. dolaskom u Dinamo, a od hrvatskih klubova nosio je još dres NK Vrapče i Intera Zaprešić.