SCHWARZKOPF CRO A PORTER

Lana Jurčević kao 'femme fatale', Judita kao boginja proljeća

27.03.2015 u 23:14

Bionic
Reading

Mnogi poznati došli su podržati svoje omiljene dizajnere na drugoj večeri Schwarzkopf Cro A Porter, a među njima istančanim modnim odabirom ponajviše se isticala Lana Jurčević u izazovnoj haljini golih leđa, dok je glumica Judita Franković odabrala neviniji styling.

Na drugoj večeri Schwarzkopf Cro A Porter svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2015.  predstavile su se modne kuće Nebo, Yuniku, Linea Exclusive, Arileo, Jet Leg, Lokomotiva a boja koja je dominirala na modnoj pisti bila je bijela. Modna, glumačka i glazbena  svita ni ovaj put nije propustila ovaj veliki modni događaj u Hrvata, a što ima novo na modnoj sceni došlo je provjeriti i nekoliko osoba iz političkog života poput Davora Bernardića i Biance Matković.

Lana Jurčević zasjala je u elegantnoj modroj haljini golih leđa, a za slični se modni izazov odlučila i glumica Kristina Krepela. Njezina kolegica Judita Franković uvijek hvaljena zbog svog stila ovaj put nije briljirala našavši se u nevinoj ulozi 'boginje proljeća'.  Duga haljina od tila s cvijetnim uzorkom na grudima bila je jedan od rijetkih modnih promašaja ove glumice. Revije je došla vidjeti i glumica Barbara Nola, Lana Pavić s novim suprugom Markom Kožulom , glumica Ana Begić i dr.