PATTINSON U ŠOKU

Kristenina afera traje već neko vrijeme!

27.07.2012 u 12:32

Bionic
Reading

Najnovije fotografije glumice i redatelja dokazuju kako njihova afera traje već neko vrijeme!

Nakon šokantnih fotografija snimljenih prošlog utorka, svjetlo dana ugledale su i fotografije para snimljene u svibnju, piše 24sata
 
Par je večerao u berlinskom restoranu Monsieur Vuong. U Berlin su stigli zbog promocije filma 'Snjeguljica i lovac'. Kristen nije skidala oči s redatelja. Pili su pivo, smijali se i izgledali veoma prisno.

I dok on tuguje zbog njezine afere s redateljem, Kristen je uvjerena da je Robert neće ostaviti jer je previše voli.

Nakon što su se Kristen Stewart (22) i redatelj Rupert Sanders (41) javno ispričali onima koje su povrijedili svojom aferom, Robert Pattinson (26) i dalje šuti. Redateljeva supruga, britanski model Liberty Ross (33), mužev preljub na Twitteru je komentirala citatom 'Nekad se dobre stvari raspadaju kako bi se još bolje mogle složiti'.

Izvori bliski Pattinsonu tvrde kako glumac zbog očaja nije u stanju javno komentirati Kristeninu aferu sa 19 godina starijim oženjenim redateljem. Robert je, kažu prijatelji, u šoku otkako je saznao da ga je glumica prevarila.

'Robert je šokiran zbog njezine nevjere, potpuno je slomljen. Trenutačno ne želi ništa javno komentirati dok ne odluči što će učiniti. Kristen ga je zaista povrijedila. Ni u ludilu nije očekivao da će ga prevariti', otkrio je prijatelj.

Glumac je u travnju izjavio kako mu nije jasno zašto ljudi varaju jedni druge. Objasnio je kako ne može vjerovati da netko na dulje vrijeme može istovremeno biti u dvjema ljubavnim vezama.

Izvor blizak glumici tvrdi kako je sigurna da će opet biti zajedno i da će ponovno zadobiti njegovo povjerenje.

Vijest o Kristeninoj nevjeri šokirala je obožavatelje sage Sumrak koje su odmah nakon što je Us Weekly objavio priču o njezinoj nevjeri na društvenim mrežama stali u njezinu obranu.

Nadam se da je fotografija redatelja i nje lažna. Robert je nevjerojatno seksi, zašto je to napravila?' pitali su se neki. Jedan od fanova napisao je kako nije iznenađen viješću, jer mu Kristen ionako nikada nije izgledala sretno. Nakon što se javno ispričala Robertu i onima koje je povrijedila svojim činom, obožavatelji su ostali zbunjeni. Pogledajte OVDJE fotografije Us Weeklyja!