LJUBAV CVJETA

Kristen se trudi svaki trenutak provesti s Robom

16.09.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Robert Pattinson i Kristen Stewart koriste svaku moguću priliku da budu zajedno, budući da oboje imaju pretrpane rasporede. Kristen je čak odbila neke projekte kako bi mogla više vremena provesti s Robom

Robert Pattinson (25) i Kristen Stewart (21) večerali su nedavno u društvu prijatelja Toma Sturridgea (25) i njegove djevojke, glumice Sienne Miller (29) u Londonu. Poznatu četvorku uočili su gosti Groucha, ekskluzivnog londonskog kluba koji prima samo članove.

Tom se navodno brine o Kristen dok u Londonu snima novi film 'Snow White and the Huntsman', no ipak čini sve kako bi što više vremena provodila sa svojim dragim Robertom.

Prema pisanju ShowbizSpya, zvijezda sage 'Sumrak' u stanju je ostaviti sve što trenutno radi samo da bi bila s njim. Navodno je čak odustala od suradnje s mamom Jules Stewart na njezinom redateljskom prvijencu 'K-11' ovog ljeta jer joj se raspored nije poklapao s Robertovim.

'Kad god ne radi, ulazi u avion i odlazi na lokaciju na kojoj se nalazi Rob. Ostavlja sve samo da bi bila s njim', rekao je izvor. Čini se da je par učinio sve da si oslobodi što više zajedničkog vremena, no kako Kristen sad snima novi film, raspored joj je pretrpan. Rob je zato na dodjelu nagrada Teen Choice u LA-u išao bez nje, a navodno se zabavlja u društvu prijatelja.