AMRA PETERNEL

Krenuo novi biznis bliske suradnice Zdravka Mamića

09.06.2016 u 08:57

Bionic
Reading

Amra Peternel, članica uprave za međunarodne odnose i marketing nogometnog kluba Dinamo, gdje je posljednjih 15 godina vjerna suradnica Zdravka Mamića, i supruga potpredsjednika Hrvatskog helsinškog odbora Igora Peternela, odvažila se na poduzetnički podvig otvorivši u centru Zagreba cvjetnu galeriju 'Blossom And Bloom'. Za tportal Amra je objasnila odakle ideja za novi biznis i znači li to preokret u njezinoj karijeri u zagrebačkom nogometnom klubu

Zahvaljujući Amri Peternel Zagreb je dobio cvjetnu galeriju 'Blossom i Bloom'. Ona je, pak, do toga došla marljivim radom uz Zdravka Mamića te se uz titulu novopečene vlasnice cvjetnog salona, ponosi i onom članice Uprave za međunarodne odnose i marketing NK Dinamo. Danas se odlučila za još jedan poslovni izazov pa je, kako sama kaže, napravila nešto za svoju dušu. A to je za Amru Peternel novootvorena cvjetna galerija u Gundulićevoj ulici.

'Već petnaest godina radim u Dinamu i to se neće promijeniti ovim mojim malim poslovnim potezom. Cvijeće je moj hobi. Volim ga otkad znam za sebe, posebno ruže. Zamijetivši pojavu novog trenda cvijeća u kutiji, odvažila sam se realizirati svoju kreativnu crtu koja je godinama čučala u meni. Sad sam konačno odlučila napraviti nešto za svoju dušu i to me iskreno jako veseli', objasnila je Amra za tportal svoj najnoviji poslovni potez.


Amra Peternel


Amtra Peternel i Zdravko Mamić suradnici su već 15 godina

A photo posted by Igor Peternel (@igorpeternel) on


Zahvaljujući svojoj atraktivnoj pojavi, Amra je posljednjih godina nerijetko bila tema članaka o najzgodnijim i vrlo ambicioznim direktoricama u nogometnom biznisu. Dugo godina bila je direktorica marketinga Dinama, no nedavno je postala i članica uprave za međunarodne odnose.  Njezin suprug Igor Peternel, s kojim ima kćer jedinicu Lauru, kao potpredsjednik HHO-a jedan je od najaktivnijih doktora znanosti na društvenim mrežama na temu političkog života Hrvatske.