NAGRADNJAČA

Korn u Zagrebu - dobitnici ulaznica

24.06.2011 u 11:43

Bionic
Reading

Nakon 20 godina na sceni i devet studijskih albuma, grupa Korn je još uvijek među velikanima nu-metala, a takva će i ostati. Nakon Sonisphere festivala i još nekoliko gradova u Europi, 26. lipnja posjetit će Zagreb i to nakon pune četiri godine. Koncert će se održati u Maloj dvorani Doma sportova, a mi vam poklanjamo 10x1 ulaznicu

Ekipa iz Bakersfielda, predvođena Jonathanom Davisom, u Zagrebu promovira svoj deveti studijski album 'KORN3: Remember who you are' i svoje stare stvari koje su danas klasika među mladim i malo starijim metalcima. Bend je na svojoj istoimenoj turneji od prošle godine, a u Europu svraćaju kako bi poručili svim svojim fanovima da sviraju žestoko i baš onako kako se to od pionira nu-metala i očekuje – svom snagom i bez zadrške.

Predgrupa Kornu na koncertu u Zagrebu biti će bend Stillwell, street metal bend čiji glazbeni stil spaja East Coast hip hop i heavy metal. Četveročlani bend djeluje od 2006. godine, a do sada su izdali album 'Dirtbag', u srpnju ove godine. Na produkciji je radio Fieldy te Grammyem nagrađeni i priznati producent Polar Bear, kombinacija koja garantira sjajan početak koncerta.

Korn je jedan od najvećih nu-metal bendova na svijetu, s dugogodišnjom karijerom, platinastim albumima, stotinama održanih koncerata i nekoliko Grammya. Žestoki i bezobrazni, postali su najkontroverznija debitantska grupa od Black Sabbatha naovamo. U međuvremenu su čak dobili i jedan Grammy, a tiraže su im redovno platinaste. Nakon izlaska MTV Unplugged albuma, čime su ušli u usku MTV obitelj izvođača koji su imali tu privilegiju, a kritičari američkih glazbenih medija ovaj su album proglasili jednim od najboljih MTV Unplugged izdanja uopće, uz rame kultnim nastupima Nirvane i Erica Claptona.

Po jednu ulaznicu osvojili su:

Filip Pavelić
Petra Broz
Ivana Prodan
Lucija Kundid
Areta Tot
Anđela Štefanović
Ana-Marija Matišić
Ana Bjelčić
Maja Vurušić
Ana Geček