IMAJU I NOVI VIDEO!

Koncertni spektakl 2Cellosa 3. srpnja napokon u pulskoj Areni

08.05.2013 u 18:32

Bionic
Reading

Nakon što su oduševili publiku diljem svijeta, 2Cellos u organizaciji Menart - Morris studija napokon dolaze i u rodni grad Stjepana Hausera, gdje će 3. srpnja, s početkom u 21 sat, održati koncert u jednom od najljepših amfiteatara, pulskoj Areni

Ulaznice

Tribina: 140 kuna (slobodno sjedenje)
Parter lijevo i desno: 160 kuna (numerirano)
Vip parter lijevo i desno: 190 kuna (numerirano)
Loža: 250 kuna (numerirano)

Prodaja ulaznica za pulski koncert počinje u ponedjeljak 13. svibnja, u sustavu Eventim (www.eventim.hr) u Hrvatskoj i inozemstvu.
Budući da je koncert sjedeći, u prodaji će biti limitiran broj ulaznica.

'Napokon je i Pula došla na red! Odmalena sanjam koncert u pulskoj Areni, to će biti naš prvi nastup u mojem rodnom gradu. Mislim da će to ujedno biti i prvi nastup na kojem ću imati tremu. (smijeh) I da, to ne da je jedan od najljepših ambijenata za koncerte u Hrvatskoj, već i u cijelom svijetu. Pozivamo sve da dođu u što većem broju na ovaj spektakl', poručuje Stjepan iz Las Vegasa, gdje 2Cellos trenutačno održavaju koncerte s Eltonom Johnom, s kojim su inače proputovali gotovo cijeli svijet. Nakon toga slijedi Španjolska, London, turneja po Kanadi...

Možemo doslovno reći da je našim slavnim čelistima samo nebo granica jer su upravo objavili i najnoviji spot za pjesmu 'Technical Difficulties!' s aktualnog i hvaljenog albuma 'IN2ITION' (Sony Masterworks/Menart).

Luka i Stjepan su na snimanju spota letjeli helikopterima iznad Salzburga u pratnji pilotskog dvojca Rainera Wilkea i Mirka Flaima. Spot je sniman i u domu Flying Bullsa, salcburškom Hangaru-7. Vještina ruku, prstiju, marljivosti, spretnosti i brzine potrebne za čaroliju koja nastane kada ovaj virtuozni dvojac uzme gudala u ruke, vrlo je slična vještinama potrebnim za upravljanje letjelicama. A kako to izgleda kad polete Stjepan i Luka, pogledajte u najnovijem videouratku!