IZDALI I KNJIGU

Koncertni spektakl 2Cellos u pulskoj Areni

04.07.2013 u 15:31

  • +11

Koncert 2Cellos u pulskoj areni

Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Bionic
Reading

Stjepanu Hauseru proteklih nekoliko dana nije bilo lako proći Pulom, a da na svakih nekoliko metara ne vidi plakat s najavom pulskog koncerta 2Cellos, da ga netko od sugrađana ne zaustavi i malo s njim popriča ili se fotografira

Luka Šulić i Stjepan Hauser najavljivali su mjesecima koncertni spektakl u pulskoj Areni, a obećanja su sinoć i ispunjena. Koncert je bio rasprodan, no unatoč tome kad su počeli prvi taktovi odzvanjati iz Arene, neki nisu odustajali i htjeli su pošto-poto kupiti ulaznicu i vidjeti barem djelić sjajne atmosfere. Nastupiti u pulskoj Areni, jednom od najljepših amfiteatara na svijetu, bio je Stjepanov i Lukin veliki san. Kad su s pozornice ugledali prekrasan prizor Arene ispunjene obožavateljima, svaka bojazan je nestala i šou je počeo.

Nakon opuštajućeg uvoda uz 'Benedictus' te nekoliko mirnijih pjesama, publiku je Stjepan pozvao da se digne sa svojih sjedećih mjesta i dođe pred pozornicu. I tada su se zaredali hitovi s albuma prvijenca i albuma 'IN2ITION'. Energične izvedbe pjesama koje u originalu izvode AC/DC, Nirvana, Red Hot Chili Peppers nikoga nisu ostavile bez daha.

Nakon koncerta Luka i Stjepan su se družili s obožavateljima i oko tri sata potpisivali CD-ove i prve primjerke svoje knjige.

Knjiga je od danas u prodaji, a sinoć su prve primjerke imali privilegiju kupiti samo obožavatelji u pulskoj Areni.