U ATRIJU &TD-A

Koncertna promocija debitantskog albuma ChocoJazza

06.06.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Koncertna promocija debitantskog albuma ChocoJazza održat će se u subotu 8. lipnja u atriju Teatra&TD s početkom u 21 sat. Nakon koncerta uslijedit će druženje uz DJ-a Cloudfactoryja. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje

ChocoJazz su se u posljednjih nekoliko mjeseci posvetile snimanju svog albuma prvijenca koji će samostalno izdati početkom lipnja. Iako su na koncertima do sada uglavnom nastupale kao duo i njegovale vrlo minimalistički izričaj, na albumu su se odlučile za nešto drugačiji pristup. Uzbudljiva suradnja s vrlo talentiranim mladim producentima elektroničke glazbe Ksenijom Ladić i Matijom Vojvodićem (inače članovima grupe Tomislav) te glazbenicima Alexanderom Forstnerom (bubnjevi) i Branimirom Božakom (bas) rezultirala je jedinstvenim spojem toplih klavirskih linija i već prepoznatljivog dvoglasja ChocoJazza s najrazličitijim elektroničkim zvukovima i upečatljivim ritmovima. To je album koji će, baš kao i glazbu ChocoJazza, biti teško svrstati u žanrovske ladice, jer se u njemu isprepliću analogno i digitalno, nježno i strastveno, pop i eksperiment, u što ćete se moći uvjeriti i sami na koncertnoj promociji.

Lea i Nina će na promociji albuma također nastupiti uz Branimira Božaka na basu i Alexandera Forstnera na bubnjevima, a najavljuje se i gostovanje Matije Vojvodića (elektronika).

ChocoJazz - 'Uzet ću te i odvesti'