JOKER ZOVI

Koju je poruku ovime odaslao naš slavni nogometaš?

16.02.2016 u 11:31

Bionic
Reading

Baš kao scena iz filmova o Batmanu - tako izgleda posljednja fotografija našeg nogometnog reprezentativca, 29-godišnjeg Marija Mandžukića koju je objavio na svom profilu na Instagramu, a poruka koju je svojom maskom odaslao oduševila je njegove fanove

Zgodni nogometaš dao si je oduška i zamaskirao se poput pravog Jokera, a sve povodom večerašnje utakmice u Ligi prvaka. Napadač Juventusa dao je naslutiti kako je upravo on 'Joker zovi', koji će biti najbolji faktor iznenađenja, s obzirom na to da se vratio na travnjak nakon trotjedne pauze zbog ozljede.

Bijelo lice, razmazana crna šminka oko očiju i dramatično razmazani crveni ruž na usnama zaštitni su znak kultnog lika Jokera, a prvi ga je utjelovio Jack Nicholson u Burtonovom 'Batmanu' iz 1989. Ipak, čini se kako je Mandžukiću veća inspiracija bio fantastični Heath Ledger iz Nolanove verzije Jokera u 'Vitezu tame' iz 2008.


Jack Nicholson prvi je utjelovio Jokera 1989.



Interpretacija Heatha Ledgera očito je bila Mandžukićeva inspiracija


THE JOKER ?? ???? #forzajuve #mm17

Fotografiju objavljuje Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official)


Negativac razmrljane šminke i psihotičnog ponašanja dovoljna je prijetnja sam po sebi, a Mandžukić je svojom objavom pokazao izvrstan smisao za humor.