'LAS VEGAS, BABY!'

Književnica Mima Simić vjenčala se s djevojkom Martom

06.07.2016 u 14:06

Bionic
Reading

Poznata gej aktivistica, zadarska književnica i novinarka Mima Simić ovog je vikenda u Las Vegasu, u jednoj od mnogobrojnih kapelica, ozakonila svoju vezu s dugogodišnjom djevojkom prevoditeljicom Martom Šušak. Djevojke su nakon vjenčanja uživale u veganskom doručku, a potom se uputile na put po Americi u sklopu projekta Coast to Coast

Britney i Jason trajali su 55 sati. Ajmo vidjeti možemo li ih pobijediti! Vegas, baby', napisala je ispod fotografija na svojem profilu na Facebooku zadarska književnica i novinarka Mima Simić, koja je prije četiri dana u Las Vegasu ozakonila svoju vezu s djevojkom Martom Šušak. Ovim potpisom pod fotografije Mima je zapravo aludirala na brak svjetski poznate pjevačice Britney Spears, čiji je brak s Jasonom Alexanderom potrajao samo 55 sati, a vjenčali su se također u Las Vegasu.

Poznata književnica i gej aktivistica trenutačno je jedna od sudionica projekta Coast to Coast, u sklopu kojeg će četiri mjeseca boraviti u Americi. Stoga je na putovanje povela i svoju dugogodišnju partnericu Martu Šušak kako bi ozakonile vezu u jednoj od mnogobrojnih kapelica koje se nude u ovoj prijestolnici kocke. Sam čin vjenčanja bio je prilično neformalan. Mima je odjenula crnu majicu s natpisom te hlače do koljena, a Marta šljokičastu haljinu i zlatne starke, a na usne je nanijela plavi ruž.


Mima Simić u Las Vegasu je ozakonila svoju vezu s partnericom Martom Šušak



Za vjenčanje je Marta odjenula blještavu haljinu, a Mima crnu majicu i kratke hlače


U svom već dobro poznatom stilu, Mima Simić oglasila se na svom profilu i sa svima podijelila svoje najljepše trenutke. 'Dragi naši čestitari, i ostali! Ne stignemo svakom posebno zahvaliti, pa evo grupnjaka: hvala vam svima na podršci, ljubavi i toplim željama (makar preferiramo kolače) - brak nas nije promijenio, makar su svađe malo kompliciranije sad; ne možeš više ni reć: 'oćeš da prekinemo?' a da ti mrak ne padne na oči od procedure. Mislim da ćemo vjerojatno upravo zato, iz lijenosti, zauvijek ostati skupa. i zbog mačaka. Kad budemo u domovini (Hrvatska? Njemačka? Evropa?) zasigurno ćemo slavit kak se spada - barjak, mitraljezi i kupovina mladenke - a u međuvremenu molite za nas jer nas čeka još 5 soma km pripizdina! Volimo vas sve, a neki od vas su nam i seksi', napisala je na Facebooku Mima Simić.



 
Veganski doručak nakon vjenčanja


Nakon vjenčanja u Las Vegasu, Marta i Mima nastavile su putovati po Americi,
a fotografirale su se i u Monument Valleyju

290640,300945,289571,236657