'KAD JE POŠLA ĆA'

Klapa Rišpet snimila novu ljubavnu baladu

12.09.2012 u 15:20

Bionic
Reading

Pjesma 'Kad je pošla ća' posljednji je hit izašao iz bogate riznice trenutno najvećeg autora klapske pjesme Pere Kozomare, koji na najiskreniji način njeguje i čuva tradiciju klapskog pjevanja

Nakon glazbenih spotova za posljednja dva hita 'Sunce mi od tebe dolazi' koji su snimili s legendom hrvatske glazbe Matom Mišom Kovačem i 'Lumin' u kojem je gostovala legendarna splitska ljepotica Ana Sasso, klapa Rišpet jučer je u okolici Splita snimila glazbeni spot za svoju novu pjesmu 'Kad je pošla ća'.

Kako emociju i pjesmu pretočiti u sliku i vizualni doživljaj izazov je kojeg se prilikom snimanja glazbenog spota susreće svaki redatelj i izvođač.

Upravo stoga klapa Rišpet i ovaj put povjerenje je dala vrsnom redatelju Željku Petrešu koji je baš svaki put najzornije uspio prikazati istinsku emociju klapskog pjevanja.

I ova pjesma priča ljubavnu priču i odlazi tragom mora, sunca i autentičnih dalmatinskih prizora. Za potrebe snimanja ovoga spota klapa Rišpet otisnula se na putovanje jedrenjakom i zaplovila pučinom Jadrana u potragu za beskrajnom ljepotom.