NAJTEŽI DANI

Kelly Rutherford slomljena zbog gubitka djece

13.08.2015 u 09:20

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Tračerica' šokirana je odlukom njujorškog suda koji je odlučio da svoje dvoje djece mora poslati njihovu ocu natrag u Monaco. Naime, nakon razvoda od Daniela Gierscha koji se morao vratiti u Francusku jer mu je istekla američka viza, glumica nije uspjela dobiti skrbništvo nad djecom, a kad ih je, nakon što su ovo ljeto mjesec dana proveli s njom u New Yorku, pokušala zadržati u SAD-u, to joj nije uspjelo

Glumica Kelly Rutherford potrošila je bogatstvo kako bi dobila skrbništvo nad osmogodišnjim sinom Hermesom i šestogodišnjom kćeri Helenom koji posljednje tri godine žive s ocem u Europi, no ni posljednji pokušaj da ih zadrži uz sebe u SAD-u nije joj uspio. Naime, djeca su mjesec dana u dogovoru s bivšim joj suprugom Danielom Gierschom provela s Kelly u New Yorku. Na dan kad su se trebala vratiti u Monaco, Kelly je djecu odbila vratiti ocu i potražila je pomoć na njujorškom sudu koji nije presudio u njezinu korist.

Kelly je odluka šokirala, a riječi koje je razočarana i neutješna glumica uputila sutkinji Ellen Gesmer bile su dovoljno oštre da ih Gesmer nikad ne zaboravi:

'Bio je to najokrutniji čin protiv djece kojem sam svjedočila u svom životu. Ako ta žena ima imalo savjesti, teško da će ikad više moći mirno spavati. Ja ću se za svoju djecu boriti i dalje', rekla je Rutherford.


Glumica nastavlja bitku za svoje dvoje djece

Is anyone looking at the art? #MetropolitanMuseum ?? #minecraft

A photo posted by @kellyrutherford on