NAPOKON PROGOVORILA

Keira Knightley o kćeri, terapiji i neslavnom rođendanu

11.08.2015 u 21:40

Bionic
Reading

Samo tri mjeseca nakon rođenja kćeri, kojoj je dala ime Edie, 30-godišnja glumica Keira Knightley zvijezda je rujanskog izdanja magazina Elle kojem je povjerila nekoliko intrigantnih detalja iz svojih dvadesetih

Britanska glumačka zvijezda Keira Knightley više od svih svojih kolega čuva svoj privatni život dalje od javnosti. Tako se postavila i u svom prvom intervjuu nakon rođenja kćeri u svibnju za britanski Elle, na čijoj je naslovnici zasjala u fatalnom izdanju. Otkrila je tek da se malena zove Edie, a više je priče bilo o Keirinim tridesetima u koje je nedavno zakoračila.

Zanimljiva informacija koju je otkrila jest da je na početku svoje karijere posjećivala psihijatra zbog svoje nesigurnosti. 'Željela sam udovoljiti svima, iskusiti sve, biti najbolja, ali naravno da sam u svojim grčevitim nastojanjima najviše naštetila sebi', otvorila se Keira. Danas je, kaže, zadovoljna sobom i svojim izgledom u ogledalu, nad kojim se nekad zgražala.

'Nakon rođenja djeteta mogu samo zahvaliti svom tijelu koje je sve izdržalo. Nikad nisam ni sanjala da ću toliko muka morati pretrpjeti, ali i besanih noći koje su uslijedile', rekla je Knightley prisjetivši se i svog 30. rođendana koji je slavila u osmom mjesecu trudnoće.

'Moj suprug organizirao je večeru u omiljenom mi restoranu, bilo nas je 20-ak, svi su bili sretni, veseli i pijani. Jedino sam ja bila trijezna. Nema smisla slaviti 30. rođendan i jutro dočekati trijezan među pijanim prijateljima. Nisam tako uopće zamišljala svoj 30. rođendan', našalila se glumica.


Keira u fatalnom izdanju na naslovnici britanskog izdanja časopisa Elle za rujan