LJEPOTA U GENIMA

Kći naše poznate glumice osvaja seksipilom

19.09.2016 u 09:22

Bionic
Reading

Jedinica Mije Begović Maja Lena Lopatny 11. rujna proslavila je 25. rođendan na Korčuli, a tada je nastala i jedna od njezinih slavljeničkih fotografija 'zanosne žene u crvenom'

Za Maju Lopatny ovo ljeto je bilo vrijeme ljubavi. Naime, kći Mije Begović o svom odabraniku s kojim je protekle mjesece provela u Dalmaciji, mudro šuti, no ljubav je glavni razlog Majine sreće. Svoj 25. rođendan Maja Lena također je slavila na Korčuli, a za rođendansko slavlje 11. rujna odabrala je vatreno crveno izdanje. Njezina seksi fotografija na Facebooku nije prošla nezapaženo, a komentari su bili brojni.

'Hvala svima na lijepim željama i čestitkama. Beskrajno sam zahvalna i sretna što sam okružena tako divnim ljudima... a ja... I dalje sam ostala ona djevojčica koja u svom srcu nosi ljubav i u svemu vidi samo lijepo... I neka tako i ostane...' zahvalila se Maja Lena prijateljima na rođendanskim čestitkama. Na Korčuli ju je ovog ljeta posjetila i majka Mia Begović, otkrivši da joj je kći priredila posebnu dobrodošlicu.

'Stvarno sam jako sretna trenutačno, no ne bih voljela pričati o svom dečku. Reći ću vam samo da mi on znači jako puno u životu, ali budući da nije javna osoba, nemam potrebe govoriti tko je on. Ako dođe do svadbe, znat ćete o kome se radi, ovako ne', rekla je za tportal novinarka i voditeljica Maja Lena Lopatny.