NAŠE SLAVNE MAME

Kako se tako brzo nakon porođaja vraćaju na posao?

Bionic
Reading

Ni nekoliko mjeseci nakon rođenja prvog djeteta mlade mame Marijana Batinić, Žanamari Perčić i Ana Maras odlučile su se vratiti na posao jer u njihovoj profesiji 'show must go on' s njima ili bez njih

Superžene ili mame koje si u današnjoj nemilosrdnoj svakodnevici ne mogu priuštiti porodiljni dopust od godinu dana? Ako bolje razmislimo, one su i jedno i drugo. Splićanka Marijana Batinić četiri mjeseca nakon rođenja kćeri Ene vraća se na male ekrane kao voditeljica RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu'.

'Za mene ovo nije pravi povratak na posao, više je kao neki izlet. Šesnaest godina radim na televiziji pa nije bio nikakav problem vratiti se toj rutini. Pravi povratak me čeka najesen. Ne snimam svaki dan, Ena i ja smo razdvojene samo nekoliko sati. Tada je čuva moja svekrva', objasnila je voditeljica.


Kad je uvijek energična Marijana u pitanju, malo je koga iznenadila njezina okretnost u usklađivanju posla i majčinstva, a slična je situacija i s glumicom Anom Maras. Ana je početkom svibnja rodila sina Rubensa, a na kazališne daske svog matičnog kazališta Kerempuh namjerava se vratiti u rujnu.

First walk @stokkebaby #stokke #xplory #FirstWalk #newborn #newmom #britanac ☀️☀️☀️

A photo posted by Ana Maras Harmander (@marasana81) on

Posla se nije odrekla ni u poodmakloj trudnoći, a već deset dana nakon porođaja bila je u šetnji sa svojim jedincem.

Pjevačica Žanamari Perčić 4. svibnja rodila je kćer Gabrielu, a povratak na pozornicu planira već ovo ljeto. Iako je imala vrlo tešku trudnoću, brzo se oporavila 'od devet mjeseci nimalo blaženog stanja'.

'Uživam u braku i ulozi majke, a Mario je vrhunski tata i jako pazi na nas. Vratila mi se i energija odmah nakon porođaja pa se ovo ljeto vraćam i na stejdž. Mario i ja se već spremamo za ljetne akustične svirke u duetu, a naša svirka i pjevanje sviđa se i malenoj Gabrieli. Prvi koncert s bendom nakon godinu dana pauze će biti upravo u mojim rodnim Tučepima na Veliku Gospu', rekla nam je ponosno Žanamari.