CIMERI ZA PET

Kako je protekla prva noć Tine Katanić u izolaciji?

09.12.2015 u 09:40

Bionic
Reading

Zagrebačka manekenka jučer je na šest dana ušla u samoborsku raskošnu vilu gdje će idućih šest dana sudjelovati u HTV-ovu showu BezVeze i biti bez pristupa televiziji, novinama, radiju, internetu i mobitelu. S Tinom su ušli komičar Mario Battifiaca i glumac Jan Kerekeš, a ekipa tportala iz prve se ruke uvjerila kako im je protekao prvi dan u izolaciji

'Moji cimeri su pun pogodak i cijeli me dan trbuh boli od smijeha. Bit će nam zabavno ovih šest dana s obzirom na to da svi imamo slične afinitete', smije se Tina dok Mariju i Janu priprema popodnevnu kavicu.

A budući da obožava kuhati, otkriva nam kako će u kući većinu vremena provesti za štednjakom spremajući stanarima razne slastice. Sinoć ih je tako razveselila ukusnim palačinkama koje su nestale gotovo u trenu.

Vesela družina odlučila je prvu večer u izolaciji provesti igrajući društvene igre, a iduće dane planiraju se pošteno odmoriti, ali i zapjevati karaoke.


Tina je prvo poslijepodne u izolaciji provela kuhajući kavu

Jednako kao što je manekenka oduševljena privremenim cimerima, tako su i oni njome. 'Ne znam Tinu otprije, sad smo se upoznali. Kad mi je supruga čula s kime ulazim u kuću, samo mi je rekla: Pamet u glavu!' šali se Jan.

'Tina se sviđa cijeloj mojoj obitelji. Svi su se veselili sa mnom što ćemo biti cimeri i sigurno ću je dovesti u Rijeku da ih upozna. A nakon što izađem iz kuće, moram početi igrati i igre na sreću', kazao nam je Battifiaca.


Šest dana će provesti bez interneta, televizije, radija, novina i mobitela