NAGRADNJAČA

'Kako izdresirati zmaja 2' vas nagrađuje

17.06.2014 u 14:27

Bionic
Reading

DreamWorks Animation predstavlja nestrpljivo iščekivani nastavak popularnog animiranog filma 'Kako izdresirati zmaja'. U drugom nastavku ove epske trilogije pet godina je prošlo nakon što se mladi vikinški heroj Štucko (Jay Baruchel) sprijateljio sa zmajem i zauvijek promijenio način na koji se stanovnici njegovog sela obraćaju prema tim gutačima vatre. Danas Vikinzi i zmajevi žive zajedno u miru na otoku koji se pretvorio u raj za zmajeve.

Štucko i njegov vjeran zmaj Bezzubi bježe u nebo u potrazi za odgovorima na pitanja koje im nameće odrastanje i otkriju da je tajanstveni jahač zmajeva zapravo njegova davno izgubljena majka Valka (dobitnica Oskara Cate Blanchett) i da mir između zmajeva i Vikinga ugrožava gladan za moći Drago (nominiran za Oskara Djimon Hounsou), pomoću lovca na zmajeve Ereta, sina Eretovog (Kit Harington).

Uz pomoć Astrid (America Ferrera), Ždere Craig Ferguson) i njegovih vikinških prijatelja Šmrklje (Jonah Hill), Ribonogog (Christopher Mintz-Plasse) i blizanaca Tvrdekore Kristen Wiig) i Tvrdogbadema (T.J. Miller), Štucko, njegova majka i vođa plemena Stoik (Gerard Butler) moraju zajedno zaštiti voljene zmajeve. Štucko će pronaći odgovori koje je tražio na načine koje si nikad nije mogao ni zamisliti.

U hrvatskoj verziji glasove su posudili: Mitja Smiljanić, Jadranka Đokić, Robert Ugrina, Bojan Navojec, Mia Krajcar, Ozren Grabarić.

Tportal.hr i Blitz vam poklanjaju promo materijale iz filma!

Nagradu je osvojila Ivana Čuljak

Dobitnica nagradu podiže na porti tportala, Harambašićeva 39a.