'DOBRI MOMCI' U BEOGRADU

Kad se tri poznata glumca našale na vlastiti račun

04.01.2016 u 18:11

Bionic
Reading

Fotografija trojice prijatelja s novogodišnje fešte u Beogradu nije prošla nezapaženo na Facebooku gdje su pali brojni komentari u povodu ponovnog okupljanja tri amigosa Filipa Juričića, Amara Bukvića i Stefana Kapičića

Prijateljstvo nastalo na setu serije 'Larin izbor' za beogradskog glumca Stefana Kapičića i njegove kolege Filipa Juričića i Amara Bukvića nije bilo kratka daha. Proteklog tjedna na dočeku Nove godine okupili su se u Beogradu gdje je domaćin bio upravo Stefan i njegova zaručnica.

Tri amigosa svoje su druženje zapečatila i jednom zajedničkom fotografijom, a Amar Bukvić poručio je kako su pljunuti 'Dobri momci' Ray Liotta, De Niro & Joe Pesci aludirajući na filmski hit Martina Scorsesea 'Goodfellas'.

Svakom od njih 2015. bila je posebna. Amar Bukvić pamtit će je ponajviše po rođenju sina Amana, Filip Juričić po malom preporodu na privatnom i poslovnom planu te ljubavi s Korčulankom Antonijom Bojanić, a Stefan Kapičić po zarukama sa zagrebačkom glumicom Ivanom Horvat i novom ulogom u američkom filmu 'Deadpool' koji se snima prema Marvelovom stripu. U njemu će mu društvo praviti i Ryan Reynolds.

'Gotov si, Stefane... Sada će svi vaditi slike s tobom da se hvale kako te poznaju', bio je jedan od komenatra ispod fotografije.

Three amigos! #stefankapicic #belgrade

Posted by Amar Bukvic on Thursday, December 31, 2015