DORIS DRAGOVIĆ

'Kad je poezija u pitanju, Vjekoslava Huljić me zna najbolje!'

12.06.2015 u 14:24

Bionic
Reading

Doris Dragović završila je snimanje novog singla 'Jubavi rič' u režiji Vjekoslave Huljić i njezina sina Ivana, s kojima godinama uspješno surađuje

'Ivan je od ovog svijeta baštinio sve najbolje i najljepše kao čovjek i kao umjetnik. Ništa manje ne mogu za njega reći da bih opisala ono što mislim o njemu. Tako me nova pjesma koju smo upravo snimili nije iznenadila jer je u njoj ponovno njegov rukopis originalan i svjež, a možda me baš ta njegova vedrina vuče i motivira za novo', kaže Doris Dragović. Sin Tončija i Vjekoslave, Ivan Huljić, među ostalim autor je brojnih skladbi za njezin posljednji album 'Ja vjerujem', poput 'Ni riči', 'Svit ne more znat', 'Zvir'...

'Nitko me ne poznaje bolje kad je poezija u pitanju od Vjekoslave Huljić i nitko ne zna bolje artikulirati moje interpretacijske mogućnosti od nje. Stoga vam mogu samo reći da je po tko zna koji put svojim tekstom obasjala moj rad', ističe Doris, a nedavno je s Oliverom Dragojevićem nastupila u Ljubljani, u kojoj već dugo nije pjevala.

'Dugo nisam nastupala u Ljubljani, stoga je nevjerojatna toplina kojom sam dočekana za mene bila vrlo motivirajuća i iznimno ugodno iznenađenje. K tome još nastupati s glazbenom veličinom kao što je Oliver Dragojević nevjerojatno je iskustvo koje se dugo pamti', izjavila je pjevačica.

'Glazba je ljepotica koja ima divnu moć da te nosi kao rijeka. Ja je puštam da me nosi kamo hoće, a kad stignem, odmah ću vam javiti', rekla je Doris na pitanje o svojim planovima.


Doris je nedavno s Oliverom imala koncert u Ljubljani