MASSIMO SAVIĆ

'Kad bih znao tajnu prave ljubavi, znao bih i brojeve za loto'

05.04.2015 u 08:20

Bionic
Reading

Naš čuveni pjevač zbog snimanja popularnog showa mnogo vremena provodi u Beogradu, a u razgovoru za tportal otkrio je i da se dvoumio treba li prihvatiti poziv produkcije da bude u žiriju

Potraga za najljepšim balkanskim glasom u X Factoru započela je prije dva tjedna, a neki od kandidata već su se nametnuli kao izgledni pobjednici, što posebno veseli MassimaSavića koji priznaje da se dvoumio oko ponude da bude član žirija.

'Istina, no producenti su mi ponudili dobre uvjete i izašli mi u susret oko termina, tako da sam naposljetku prihvatio', kaže pjevač koji se nametnuo kao jedan od najstrožih članova u žiriju.

'Želim visoko držati ljestvicu kvalitete. Ne može se biti neugodan. Ako su kandidati pristojni prema meni, neću biti neugodan niti ih vrijeđati. Dogodi li se barem jedna zanimljiva osoba, to će biti uspjeh', govori pjevač koji bi volio da kandidati više pjevaju domaće pjesme, a nema ništa ni protiv folka.

'Zašto ne? Nikakav problem ako čovjek to stvarno voli i zna to raditi, da nije lažnjak', ističe Massimo koji je nedavno sa suprugom Eni proslavio 23. godišnjicu braka.


Massimo i suprugaEni

'Vrlo je radno protekao taj dan, ali se na kraju dana pojavila torta s lijepim željama za moju suprugu i mene, a o svemu tome se pobrinula produkcija X factora. Jasno da su i Tonči Huljić, Željko Joksimović i Aleksandra Kovač kušali malo čokoladne torte i poželjeli nam sve najbolje', kaže pjevač kojeg smo upitali i koja je tajna njegova uspješnog braka.

'Zaista ne znam što to čini ljubav onom pravom, onom za cijeli život. Kada bih imao odgovor, tada bih mogao predviđati i brojeve na lutrijama. Ne znam, stvarno ne znam, kako se to dogodi da se dvoje ljudi upoznaju i ostanu zajedno. Siguran sam da je iskrenost veliki faktor u takvom hepiendu. Dogodi se vrlo često da jedno drugo ugodno iznenadimo. Život prolazi prebrzo da se takve lijepe geste ne bi cijenile', ističe Massimo.

Njihova jedinica Mirna već je odrasla djevojka, a kaže kako su u odgoju kćeri i supruga i on bili popustljivi.


Massimo i kći Mirna

'Mi podržavamo kćer u svemu što odluči. Savjetujemo je koliko god možemo. Generacija smo blagih roditelja, za razliku od naših koji su bili stroži. Ponosni smo na Mirnu, nije razmažena, divno je i pristojno biće. Svaki njen uspjeh i naš je uspjeh. Nije mi žao što nisam imao više djece. Moj život je takav kakav jest, nema ni žaljenja ni velikih želja za budućnost. Postoji samo predan rad i uživanje u životu', zaključuje Massimo.