ZVIJEZDE SERIJE 'PRELJUB'

Joshua Jackson i Ruth Wilson u tajnoj ljubavnoj vezi?

24.08.2016 u 13:40

Bionic
Reading

Dok u seriji Preljub (The Affair) koja je u SAD-u, ali i svijetu hit posljednjih dviju godina, glume bivše bračne supružnike, Joshua Jackson i Ruth Wilson privatno su sve bliži i bliži. Naime, proteklih ljetnih mjeseci u New Yorku snimali su treću sezonu serije koja ih je zbližila, a da priča bude zanimljivija, Jackson se nedavno razveo od glumice Diane Kruger. Mislilo se da je njezina nova ljubav uzrok prekida, no čini se da je i Joshua imao svoje razloge

Sudeći po najnovijim fotografijama Joshue Jacksona i britanske glumice Ruth Wilson, čini se kako između dvoje glumaca koji posljednjih triju godina surađuju na seriji Preljub ima puno više od prijateljstva. Njihovo druženje u New York u jednom restoranu trajalo je punih osam sati, od tri popodne do jedanaest navečer, nakon čega su se zajedno uputili u hotel. Fotografije je objavio Daily Mail.

Naime, Ruth i Joshua u seriji glume bivše supružnike koji se nakon smrti petogodišnjeg sina polako udaljavaju i konačno razdvajaju, ali ne zauvijek. Cijelo ovo ljeto zajedno su snimali treću sezonu, a svakodnevno druženje na setu rezultiralo je  i njihovim zbližavanjem. Jackson se prije mjesec dana razveo od njemačke glumice Diane Kruger nakon deset zajedničkih godina. Pisalo se kako je razlog razvoda upravo novi muškarac Diane, no čini se kako nije samo ona krivac rastave.

Ruth Wilson jedna je od najcjenjenijih britanskih glumica koja je zasjala nakon uloge u odličnoj BBC-jevoj seriji 'Jane Eyre' iz 2007. godine. Prije četiri godine imala je kratku vezu s Judeom Lawom s kojim je tada zajedno glumila u jednoj kazališnoj predstavi u Londonu. Nakon toga njezine veze nisu dopirale do medija.

Cole & Alison are back (Photo by @treemster) #RuthWilson #JoshuaJackson #SeasonThree #TheAffair #Showtime

A photo posted by The Affair Fans (@theaffairfans) on

#fbf #ruthwilson #metgala prep ??

A photo posted by Fernando J Garcia (@fernandogarciam1205) on

Josh and The Affair ladies )) #joshuajackson #ruthwilson #theaffair #MauraTierney @juliagtelles1 #juliagoldanitelles

A photo posted by Joshua Jackson fan page (@joshua_jackson_inst) on