HIPERPRODUKCIJA

Još novih domaćih glazbenih spotova

17.12.2013 u 09:11

Bionic
Reading

U suradnji s portalom Spotdepo.hr, tportal.hr izdvaja deset novih domaćih glazbenih videospotova. Kao i obično, ima tu svega - od atraktivnih i tetoviranih djevojaka, preko raskošnih dekoltea do lego-kockica, ogromne paučine, maštovite animacije i strastvenih gimnastičara

Antenat 'Them Promise'
Novi spot Antenata za pjesmu 'Them promise' s njihova aktualnog albuma 'Izlet'. Spot pokušava prenijeti atmosferu Antenatovih nastupa uhvaćenu na koncertima u Aquariusu (2010.), KSET-u (2011.) i Kamanju (2011.) , kamerama Nevija Smajića i Maje Bote, koja je ujedno i montirala spot.


Bosutski bećari 'Ti i ne znaš'

Bosutski bećari napravili su dobar potez što su angažirali Studio 69 da im snimi spot jer su im napravili vrlo dojmljiv vizual.


ST!llness 'Naiva'
Redateljsku palicu za ovaj nekonvencionalni uradak preuzeo je Petar Ramljak alias LordOf TheBricks, koji je za glavne protagoniste videospota koristio dijelove najpopularnijih igračaka za modeliranje – lego-kockice. Odlična ideja i veliki trud.


Moskva 'Prašina'
Riječki bend Moskva počeo je raditi na novom albumu, a kao uvod u novi materijal izabrali su singl 'Prašina'. Kako bi članovi grupe Moskva, posebno pjevačica Tamara Dorčić, zabljesnuli u videu, za jedinstveni make-up pobrinula se Romana Poropat, a spot režirala Kristina Brišić.


Fakofbolan 'Uvijek ili nikad?'
'Uvijek ili nikad?' prvi je animirani spot grupe FakOfBolan čiju izradu potpisuju mladi umjetnici Jelena Oroz i Ivan Košutić s Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Više nego dovoljno za dobar spot.


Sinovi ravnice & Colonia 'Ljubavnici'
Prva suradnja Sinova ravnice i Colonije, pjesma 'Ljubavnici', koju je u spot pretočio Darko Drinovac, navodno je zbog raskošnog dekoltea pjevačice Indire već nakon dva dana skinut s YouTubea. Istina ili ne, spot je do sada pogledan preko 240.000 puta.


Igor Geržina 'Counting star'
Damian Nenadić smjestio je Igora Geržinu i njegov saksofon među mlade natjecatelje tijekom njihova svakodnevnog treninga. Sasvim dovoljno da Geržina prikladno ovim singlom novi album 'One Click World' koji se ovih dana pojavio u prodaji.


Go No Go 'Follow'
Režiju svog prvog spota prepustili su prijatelju Andriji Ražnatoviću koji je rutinski odradio posao i na vrlo simpatičan način završio spot. Sasvim dovoljno za debi.


Zvonimir Varga 'Soba puna leda'

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga odlučio je za singl 'Soba puna leda' snimiti spot koji je režirao Marko Čubrilo. Preciznije, Čubrilo je snimio niz kadrova u Mainzu i Wiesbadenu i od njih napravio spot za Vargu. Ne bi bilo loše da se i Varga tu i tamo pojavio.


Replica 'Još jedan osmijeh
Tomislav Pović pozvao je atraktivnu Tamaru Kamikaze kao glavnu zvijezdu ovog spota i na kraju joj se pridružio poljupcem Neau Dune. Ma koliko Tamara bila zgodna i atraktivna (kao i njezine tetovaže) toliko je mogla zabljesnuti još više. Kako god, Replica je dobila spot o kojem će se pričati.


Još domaćih spotova možete pogledati na portalu www.spotdepo.hr