ZAGRIJAVANJE U PARIZU

Još jedno Hauserovo iznenađenje za Rozgu

02.06.2016 u 11:40

Bionic
Reading

Kao što zna publiku na koncertima 2Cellosa dovesti do ludila, Stjepan Hauser svog asa u rukavu ima i kad je ljubav s Jelenom u pitanju. Ovaj put u Parizu, gdje je 2Cellos jučer imao odličan nastup u slavnoj dvorani Olympia, Hauser se na svoj način zagrijavao prije koncerta. Zaručnici je zasvirao i zapjevao jednu francusku šansonu, no teško da bi se njegov potez mogao nazvati romantičnim. Hauserov smisao za šalu uvijek je bio specifičan

Stjepan Hauser jest vrhunski čelist, no kako to ponekad biva kod muškog spola, smisla za romantiku nema baš puno. Jelena Rozga iskoristila je nastup svog zaručnika u Parizu za malo francuske promenade, no umjesto romanse u gradu zaljubljenih, doživjela je dobru zafrkanciju sa Stjepanom kojoj je on, čini se, puno više sklon. Kako to biva kad joj na čelu zasvira i zapjeva francusku šansonu, otkrila je Splićanka objavljenim videom na Instagramu.

Sudeći po viđenom, Stjepanu puno bolje leži klasični crossover, a da su u svom poslu 2Cellos vrhunski, nedavno je pisao i New York Times na svojoj naslovnici. Rozga ima zašto biti ponosna, a poneke nedostatke svog uvijek zaigranog zaručnika nema nego primiti s osmijehom. Hauser i Šulić nakon uspješne američke turneje započeli su i europsku nezaboravnim koncertom u Veroni pred 12 tisuća ljudi. Sudeći po fotografijama iz Pariza, i ondje su publiku podigli na noge. Nastup u Zagrebu očekuje ih 2. srpnja.

Preparing for tonight's show at Olympia Paris.. #concert #2cellos #paris #tonight #jelenarozga

A video posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Thank You Paris, you were amazing tonight! #2cellos #music #paris

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

Happy to be in Paris! ❤️ #rainyday #idontcare #louvre #paris #jadore #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

❤️ #paris #photooftheday #holidays #enjoyinglife #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on