TOČE GORIVO

Joksimović i Iva također daju potporu Čermakovima

30.12.2014 u 18:49

Bionic
Reading

Nakon što je u javnost izašla informacija da nekolicina Croduxovih pumpi, u vlasništvu bivšeg generala Čermaka, nije dala zadovoljavajuće rezultate tijekom testiranja kakvoće goriva mnoge javne osobe pružile su podršku obitelji fotografirajući se na njima i stavljajući ih na svoje društvene mreže. To su, osim Severine i Marka Grubnića, učinili Željko Joksimović i Iva Balaban

Nedavna akcija Oktan pokazala je da 10 posto ispitanih uzoraka goriva ne zadovoljava kvalitetom, a od toga su navodno tri pumpe bile Croduxove. Nakon ove vijesti mnogi prijatelji obitelji Čermak odlučili su toj lošoj reklami stati na kraj.

Potporu obitelji Čermak najprije je dala kuma i velika prijateljica Severina nedavno na svom profilu na  Facebooku objavivši fotografiju na benzinskoj crpki Crodux kako toči gorivo u vrlo glamuroznom izdanju.


Primjer je slijedio i Marko Grubnić kao velik prijatelj Lane Gadže Čermak, čime su u kratkom vremenu pokrenuli lavinu potpore drugih poznatih.

Gorivo je tako točio pjevač Željko Joksimović, također prijatelj obitelji.

Podsjetimo, Hrvoje i njegova supruga Andrea prisustvovali su velikoj proslavi vjenčanja Željka Joksimovića i TV voditeljice Jovane Janković održanoj sredinom rujna u beogradskom restoranu Franš, a na slavlju su brojne goste zabavljali Lepa Brena, Halid Bešlić i Ceca, kontroverzna srpska pjevačica i udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Selfie s benzinske postaje nedavno je okinula i bivša manekenka i modna kolumnistica Iva Balaban te je time pokazala što misli o nedavnim rezultatima ispitivanja kvalitete goriva objavivši fotografiju s benzinske pumpe na svojim profilima na društvenim mrežama.