ODLAZAK VOLJENE SESTRE

Joan Collins: Jackie će mi uvijek nedostajati

21.09.2015 u 09:53

Bionic
Reading

Odlazak slavne spisateljice ljubavnih romana Jackie Collins koja je od posljedica raka dojke preminula u 77. godini najviše je pogodio njezinu sestru, glumicu Joan Collins, poznatu po ulozi Alexis iz kultne 'Dinastije'. Ona se na dirljiv način oprostila od mlađe sestre i svoje najbolje prijateljice

'Divim se kako je podnosila svoju bolest. Bila je jako hrabra. Volim je i nedostajat će mi do kraja života', napisala je Joan Collins (82) na Twitteru.

Mlađa je sestra od nje jedno vrijeme skrivala bolest jer je znala koliko je Joan emotivna i da će je to veoma pogoditi. 'Jednostavno sam osjetila da joj to ne treba u životu. Iako je neprestano okružena ljudima i društvena je osoba, nisam znala koliko će moći biti jaka jednom kad joj kažem', kazala je Jackie u svom zadnjem intervjuu koji je dala ovog rujna časopisu People.


Samo nekoliko dana prije smrti bila je na večeri sa sestrom ni ne sluteći da je to zadnji put da će se vidjeti.


Osim više od 500 milijuna prodanih romana, ova kraljica ljubića kako su je s vremenom nazvali pripadnici sedme sile, iza sebe ostavlja i tri kćerke: Tracy (54), Tiffany (48) i Rory (46), a tijekom života čak je tri puta izrekla sudbonosno da.