LJUBAV KOJA TRAJE

Jesu li Adriana Lima i Marko Jarić dali svom braku drugu šansu?

07.11.2015 u 20:29

Bionic
Reading

Kad je prije devet godina ugledao zanosnu Adrianu Limu, bivši srpski košarkaš Marko Jarić gotovo istog trenutka znao je da je naišao na ženu svog života. Ipak, njegov brak s modelom Victoria's Secreta nije potrajao, no sve je izglednije da su opet zajedno, za što su najzaslužnije njihove dvije kćerkice

Brazilska manekenka (34) vjenčala se s Markom (37) na Valentinovo 2009, tri godine nakon što su se upoznali. Tijekom braka dobili su dvije kćeri, Valentinu (5) i Siennu (3), a kad su prošle godine obavijestili svijet da se razvode, mnogi su se iznenadili jer su oboje odavali dojam sretnog para.

Navodno je glavni razlog prekida bio taj što je Adriana doznala za učestale Markove nevjere koje mu više nije željela tolerirati. Ovog siječnja i službeno su podnijeli brakorazvodnu parnicu, odlučivši svu svoju imovinu podijeliti napola.

OMG !! ????????

Fotografiju objavljuje Adriana Lima (@adrianalima)


A ona se broji u milijunima dolara! Naime, tijekom 2008. i 2009. godine manekenka je svoj bankovni račun podebljala za više od 20 milijuna dolara, a kasnije se njezina zarada počela procjenjivati na oko sedam milijuna dolara godišnje. S druge strane, Jarić je zaradio vrtoglavih 40 milijuna dolara dok je igrao u NBA ligi, a taj je iznos uvećao nakon što je pokrenuo privatne poslove u građevinarstvu i ugostiteljstvu.

Ubrzo nakon prekida izbrisali su jedan drugog sa svojih profila na društvenim mrežama i pronašli nove partnere. Adriana se zaljubila u MMA borca poznatog pod nadimkom Big Joe, dok je njezin bivši suprug prohodao sa zemljakinjom Dušicom Savić, manekenkom i studenticom arhitekture koju je upoznao u Miamiju.


Adriana Lima s bivšim dečkom Big Joem

Iako više nisu bili zajedno, Adriana i Marko zbog djece su se nastavili viđati, a čini se da su njihovi učestali susreti učinili svoje jer su sve glasnija šuškanja da su bivši supružnici ponovno zajedno. Sve je počelo ovog svibnja kad je košarkaš na društvenoj mreži objavio zajedničku fotografiju s Adrianom i kćerima.

Nedugo nakon toga Lima je na svoj profil stavila snimku na kojoj vježba s kćerima u teretani, a Marko joj je uzvratio šaljivom animiranom fotografijom na kojoj u društvu Snoopyja i Charlieja Browna gleda taj video iz kina.

Osim što su ponovno postali prijatelji na društvenim mrežama, bivši supružnici su i prekinuli sa svojim partnerima, a Adriana, koja radi punom parom pa je tako nedavno snimila i reklamnu kampanju za Chanel, izbrisala je sve fotografije bivšeg dečka na Instagramu.


Ljubav je očito pobijedila - na radost malenih Valentine i Sienne, jer upravo su one bile te koje su najviše navijale za to da im se roditelji pomire.