ZANOSNA GLUMICA

Jelena Perčin: Na kuri sam debljanja!

13.09.2015 u 11:11

Bionic
Reading

Iako ove jeseni svakodnevno i po dvanaest sati snima hit seriju Nove TV 'Kud puklo da puklo', a uz to igra i u šest kazališnih predstava, dubrovačka glumica Jelena Perčin uspješno balansira između posla i obitelji. Otako je prije šest godina rodila kći Lotu, svoj život je u potpunosti posvetila svom djetetu, a u razgovoru za tportal priznaje i kako uživa u statusu solo djevojke

I dok mnogi jedva dočekaju vruće ljetne dane da se prepuste zasluženom odmoru, Jelena Perčin srpanj i kolovoz provela je snimajući popularnu seriju Nove TV 'Kud puklo da puklo', a glumila je i u hvaljenoj predstavi 'Romeo i Julija' na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Unatoč tome, glumica je uspjela pronaći vrijeme da se sa svojom šestogodišnjom kćeri Lotom, koju je dobila s bivšim suprugom, zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem, otisne na jedan od obližnjih dubrovačkih otoka u svoju ljetnu oazu mira.

Povratak u metropolu donio joj je nove obveze, a na rođendanskom partiju Nove TV Jelena je blistala neprestano primajući komplimente za svoj besprijekoran izgled. Neki su komentirali i da je smršavjela, no ona to odlučno negira.

'Nisam smršavjela, štoviše na kuri sam debljanja. Moram se malo udebljati', smije se glumica koju smo upitali i je li se u međuvremenu nešto promijenilo u njenom ljubavnom životu.


Glumica je zablistala na rođendanskoj zabavi Nove TV

'Sretno sam nezaljubljena i uživam u statusu solo djevojke. Već dugo sam sama i dobro mi je tako. Da nije, sigurno bih mijenjala nešto po tom pitanju', iskrena je Jelena.

Iako često voli pogledati Dnevnik Nove TV, između ostalog i zbog omiljene novinarke Ivane Petrović, priznaje kako reality formate poput 'Farme' i 'Big Brothera' ne prati.

'To nije sadržaj koji me zanima, ali tko voli nek' izvoli'. A bi li svoje dijete jednog dana pustila da ide u jedan takav show? 'Teško mi je o tome sad pričati. Meni je najvažnije da ona sama gradi svoj put, bude zdrava i zrela za svoje godine', kaže glumica koja se raduje novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.


Jelena i kći Lota

'Prošle sezone ga nisam gledala jer je to obično vrijeme kad uspavljujem dijete. No, nadam se da ću ove sezone pogledati malo. Inače, očajno pjevam. Za mene vam nema pomoći ni kad su imitacije u pitanju, tako da ćete me teško gledati u toj emisiji', našalila se Jelena.