ROMANSA HTV-OVE VODITELJICE

Jelena Pajić: Ljubav nakon 15 godina prijateljstva

Bionic
Reading

Jedno od zaštitnih lica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', 31-godišnja televizijska voditeljica Jelena Pajić sa svojim je novim dečkom prvi put izašla u javnost prošlog tjedna na dodjeli Večernjakove ruže. Riječ je o Vedranu Hromaliću, s kojim je dugogodišnje prijateljstvo nedavno preraslo u ljubav, otkrila je sramežljivo lijepa HTV-ova voditeljica za tportal

Osim što slovi za jedno od najomiljenijih televizijskih lica nove generacije HTV-a, lijepa Jelena Pajić trenutno je jako sretna i kad je o ljubavi riječ. Skromna i sramežljiva kad je privatni život u pitanju, 31-godišnja voditeljica je o svom novom odabraniku, s kojim je prošlog tjedna izašla u javnost na dodjelu Večernjakove ruže u zagrebačkom HNK-u, rekla tek nekoliko riječi.

'Vedran i ja se znamo jako dugo. Družimo se već 15 godina i uvijek smo si bili simpa, a odnedavno smo još više bliski', kaže Jelena. A što je bilo presudno u tome da dugogodišnje prijateljstvo preraste u romansu?

'Vedran je divna osoba. Pametan je, ambiciozan, drag... Lijepo nam je zajedno', priznaje Jelena. Njezina novogodišnja želja u kojoj nije izostavila poželjeti i ljubav čini se da joj se brzo ostvarila.

Osim zadovoljstva na privatnom planu, Jelena je jučer slavila i na poslu. Naime, njezin rad u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' nije ostao nezamijećen pa je u novoj voditeljskoj postavi emisije, jučer objavljenoj, i njezino ime.