LOKAS LJUBI MISICU

Jelena Katarina Kapa: Joško i ja smo zaljubljeni i sretni!

05.10.2015 u 14:27

Bionic
Reading

Godinu dana nakon razvoda od glumice Nataše Janjić, Joško Lokas opet je sretno zaljubljen, i to u 22-godišnju atraktivnu Trogiranku Katarinu Jelenu Kapu, medicinsku sestru i bivšu Miss turizma koja je za tportal potvrdila da su u romansi već tri mjeseca

Vrijeme je za nove ljubavi, barem je takva situacija kod 43-godišnjeg televizijskog producenta Joška Lokasa koji nakon dva propala braka više ne krije novu vezu. Riječ je o 22-godišnjoj Trogiranki Jeleni Katarini Kapa, hrvatskoj Miss turizma koja se na svjetskom izboru u Venezueli ove godine plasirala među pet najljepših. O njihovoj vezi nagađalo se posljednjih mjesec dana, a potvrdila ju je sama Jelena.

'Da, istina je, Joško i ja smo zajedno i jedino što mogu reći da nam je lijepo. Sretni smo', izjavila je za tportal lijepa Trogiranka i studentica sveučilišta VERN.

Manekenka i medicinska sestra po profesiji na svojim društvenim mrežama posljednjih tjedana ne krije vezu s Joškom, a njihove zajedničke fotografije iz Zagreba i Beograda, gdje trenutačno borave, potpisane su uvijek romantičnim porukama poput 'Sve moje stanuje u tebi', 'volim za poludit', 'ljubav'...

Kao službeni početak veze Jelena je na Facebooku zabilježila 11. kolovoza, kad su se zaredali i njezini ljubavni postovi.

Prijatelji im čestitaju, a Joško koji nikad nije bio od puno riječi i zasad je nedostupan za komentar, samo se smiješi iz prikrajka na fotografijama.

Lokasov prvi brak s Ivanom Sila u kojem je dobio troje djece trajao je osam godina dok se 2009. nije raspao zbog ljubavi s Natašom Janjić, koja se rodila na setu serije 'Mamutica' koju je on producirao, a ona u njoj glumila. Razveli su se prošle godine.

❤️...Sve moje u tebi stanuje...❤️ #instalove #mylove #home #pure #love #happiness #myworld #lovehim #sundayfunday

A photo posted by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

❤️...Voljeti i biti voljen...❤️ #mylove #instalove #inlove #volimstosevolimo #JKL #Belgrade #Sunday

A photo posted by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on