'RUSVAJ U KADI'

Jednostavna i direktna ljubavna izjava Zorana Predina

12.11.2013 u 19:00

Bionic
Reading

Pogledajte premijerno novi spot Zorana Predina za singl 'Rusvaj u kadi' samo na CMC-u i tportalu

'Rusvaj u kadi jednostavna je ljubavna izjava. Iskrena i sjetna. Svaki pravi autor barem jednom u karijeri poželi napisati jednu svoju, jednostavnu i direktnu ljubavnu pjesmu. I u njoj reći zašto zapravo nekog i kako voli. Takve je najteže napisati. Zarazna je i dobro se pjeva', kazao je kultni slovenski kantautor Zoran Predin o svom novom singlu 'Rusvaj u kadi' s albuma 'Kosa boje srebra'.

Režije videospota za ovu divnu ljubavnu 'izjavu' prihvatio se Filip Dizdar, koji je za lokaciju snimanja odabrao mjesto Luka nedaleko od Zaprešića, i pitoresknu malu kuću u kojoj se odvija strastvena priča dvoje mladih ljudi. U ulogama zarazno šarmantnih ljubavnika odlično su se snašli Iva Ćeranić i Vid Ćosić, a kako izgleda 'Rusvaj u kadi', provjerite danas u 19 sati u vijestima CMC televizije i na tportalu.

Zoran Predin pjesmu 'Rusvaj u kadi', kao i ostale s tek objavljenog albuma 'Kosa boje srebra' u izdanju Aquarius Recordsa, zagrebačkoj će publici premijerno predstaviti na koncertu u Tvornici kulture u subotu, 23. studenoga.