ISKRENA TIJANA PEČENČIĆ

'Je li Janko Popović Volarić ljubav mog života? Još ne znam'

05.05.2016 u 15:55

Bionic
Reading

U svom posljednjem intervjuu za srpske medije lijepa beogradska glumica koju smo imali prilike gledati u seriji 'Kud puklo da puklo' progovorila je iskreno o ljubavi sa zagrebačkim glumcem Jankom Popovićem Volarićem u kojoj se, kaže, ne suzdržavaju od međusobnih kritika

Glumački par koji se upoznao na televizijskom setu o svojoj vezi progovara na kapaljku, no Tijana Pečenčić (28) nedavno je u intervjuu za srpski Blic napravila iznimku i bez zadrške ispričala kako gleda na ljubav s poznatim zagrebačkim glumcem. Naime na pitanje koliko je olakšavajuća okolnost surađivati na setu serije s ljubavlju svog života, Tijanin odgovor je za neke bio iznenađenje.

'Još uvijek ne mogu znati je li Janko ljubav mog života. Jest, dogodilo nam se nešto veliko i jako i to me danas čini sretnom i budnom. Kako je gluma krhka stvar, bitno mi je da uz sebe imam osobu koja će razumjeti sve moje promjene u toku dana i podržati me naravno u tome. Mi se međusobno kritiziramo, hvalimo, govorimo jedno drugom sve i to bez zadrške!' rekla je Tijana.

Veza dvoje glumaca u javnost je izašla u travnju prošle godine nakon što su je uspjeli skriti nekoliko mjeseci. Janko se 2012. rastao s Jelenom Veljačom nakon tri godine braka. Na pitanje kakve ga žene uvijek opčine jasno i kratko prošle je godine rekao za tportal - kompleksne!