SHANNEN DOHERTY:

'Jasonu se u glavi pomiješalo od nesreće'

18.01.2015 u 16:50

Bionic
Reading

Glumica Shannen Doherty nedavno je u radio emisiji komentirala što je o njoj njen kolega iz serije 'Beverly Hills 90210' napisao u svojoj biografiji i nije štedjela riječi

Shannen Doherty još jednom se osvrnula na kolege iz serije 'Beverly Hills 90210' u nedavnom radijskom intervjuu. Glumica je rekla da je ostala u kontaktu s Ianom Zieringom, Jennie Garth i Brianom Austinom Greenom. Jason Priestley nije se našao na popisu prijatelja, što nije čudno s obzirom na to da Shannen nije prikazao u najboljem svijetlu u svojoj biografiji.

Jason Priestley u svojoj knjizi napisao je da je Shannen Doherty stalno gunđala. Navodno se žalila kad je po nju stigao običan auto, a ne limuzina. Priestley također tvrdi da se žalila i kad je cijela ekipa putovala zrakoplovom do New Yorka.


'Volim Jasona, no imao je trkaću nesreću i mislim da mu se nešto dogodilo sa sjećanjima. Prema njemu sam se žalila što po mene nije došla limuzina, a ja cijeli život mrzim limuzine. Groteskne su i neugodno mi je voziti se u njima. Čini mi se da je pisao o stvarima koje se nikako nisu mogle dogoditi', rekla je Shannen Doherty te dodala da se Priestley sigurno zabunio jer ona nije ni bila na zrakoplovu o kojem je on pisao.

Shannen Doherty je zatim odgovorila na pitanje o Tori Spelling te samo kratko objasnila kako neki ljudi nemaju problema s pokazivanjem svog privatnog života javnosti, dok drugima – kao njoj – to ne odgovara, no kako nema sumnje da je u pitanju odluka koju svatko donosi sam.