U 7. DESETLJEĆU ŽIVOTA

Jasna Zlokić uspješno prkosi godinama

02.10.2015 u 15:05

Bionic
Reading

Iako je ovog svibnja proslavila 60. rođendan, godine na pjevačici Jasni Zlokić ne ostavljaju nikakav trag, a otkrila nam je u čemu se krije tajna njezina dobrog izgleda

Jasna Zlokić večeras je zablistala na promociji albuma Đele Jusića. Mnogi su komentirali kako ova temperamentna Korčulanka s nešto kraćom i svjetlijom frizurom izgleda bolje nego ikad.

'Dobro se osjećam, posebno lijepo nakon što sam bila na promociji albuma Đele Jusića čije su pjesme obilježile moju mladost. Uvijek je imao lijepe i optimistične pjesme, a on je bio i ostao legenda naše scene', kaže Jasna Zlokić. Đelu je upoznala u vrijeme početaka svoje glazbene karijere, kada je pjevala 'Skitnicu' koja je ušla u anale domaće glazbe,  i koja se i danas često vrti po radijskim postajama te je pjevaju mnoge generacije.

Od tada sve do današnjeg dana, godine nisu ostavile traga na njoj. Svoj svjež, mladenački i vitalan izgled, kaže, duguje dalmatinskim genima, ali i pozitivnu i optimističnu stavu te dobroj prehrani.

'Moja mama imala je predivno lice do kasnih godina. Možda je to zato što sam i malo bucmasta u licu. (smijeh) U mom je jelovniku dosta zastupljeno voće, naročito jabuke i naranče, maslinovo ulje, riba, povrće. Preferiram mediteransku hranu', otkrila je pjevačica.

Pogledajte kako je Jasna izgledala kada je snimila 'Skitnicu':