POZNATI O GLUMCU:

James Gandolfini bio je plemeniti div i predivan čovjek

23.12.2013 u 21:15

Bionic
Reading

Šokirani njegovim iznenadnim odlaskom, brojni slavni glumci na svojim su Twitterima odali počast Jamesu Gandolfiniju

Vijest o iznenadnoj smrti velikog glumca Jamesa Gandolfinija šokirala je njegove kolege glumce, ali i cijeli filmski i televizijski svijet, kao i nebrojene poštovatelje i obožavatelje.

'Odlazak Jamesa Gandolfinija mi je slomio srce. Bio je plemeniti div i predivan čovjek', napisala je glumica i pjevačica Rose McGowan objavivši fotku na kojoj je u čvrstom zagrljaju s glumcem ispred američke zastave.

'Neopisivo sam tužna zbog odlaska Jamesa Gandolfinija. Bio je jedan od najdražih, najduhovitijih i najdarežljivijih glumaca s kojima sam radila. Šaljem molitve njegovoj obitelji', napisala je oskarovka Susan Sarandon koja je s Jamesom glumila u 'Romance & Cigaretes'.


Na svojim Twitterima od glumačkog partnera pozdravili su se i Olivia Wilde i Steve Carell.

'James Gandolfini bio je drag, duhovit, prekrasan čovjek. Jako sam sretna što sam imala priliku glumiti s njim. Šaljem puno ljubavi njegovoj obitelji. Neopisivo tužan dan', napisala je Olivia.

'James Gandolfini. Nevjerojatno tužna vijest. Divan čovjek', napisao je Carell.

Bette Midler s Gandolfinijem je glumila u 'Uhvatite malog'. 'Veliki James Gandolfini je umro danas. Samo 51. Ne mogu vjerovati', napisala je na svom Tweetu.


Jeff Daniels s Gandolfinijem je glumio na Broadwayu. 'RIP James Gandolfini. Veliki prijatelj', napisao je.

'Duboko sam pogođena odlaskom dragog Jamesa Gandolfinija! Srce mi se slama zbog njegove obitelji!! U šoku sam!' napisala je Christina Applegate koja je s Gandolfinijem glumila u filmu 'Preživjeti Božić'.

Iznenada umrlog glumca sjetila se i Lindsay Lohan koja je trenutačno u klinici za odvikavanje te koja je posljednji pozdrav glumcu poslala preko zaposlenika klinike. 'Od Lindsay: James Gandolfini je bio dragi prijatelj i veliki čovjek. Moje misli su uz njegovu obitelj. Jako će nam nedostajati.'

Pat Healy, s kojim je Gandolfini trebao snimiti film za HBO, bio je jedan od posljednjih koji su se družili s glumcem. 'James Gandolfini bio je moj prijatelj. Vidio sam ga u petak. Kad sam mu pružio ruku zaželjevši sretan put, čvrsto me zagrlio. Nedostajat će mi', napisao je Healy.


Kat Dennings iz serije '2 Broke Girls' napisala je: 'James Gandolfini. Tužan, tužan dan. Puno premlad. Iza sebe je ostavio divan trag na ovom svijetu.'

'James Gandolfini, jedan od dobrih dečki, drag i darežljiv te aktivan u davanju podrške dokumentaristima. RIP', napisao je slavni autor dokumentaraca Michael Moore.

James Gandolfini iznenada je preminuo na odmoru u Rimu i pripremao se za 59. Taormina Film Festival na Siciliji. Iza njega ostali su supruga Deborah Lin, 13-godišnji sin Michael i devetomjesečna kći Liliana Ruth