GORAN BOGDAN:

'Jako je burno, u velikim sam previranjima'

16.01.2015 u 16:22

Bionic
Reading

Goran Bogdan uključio se u humanitarnu akciju 'Sve za nju' održanu u wellnessu zagrebačkog hotela Sheraton, u koji je ovaj priznati glumac stigao kako bi podržao ono što čine za pomoć ženama oboljelim od raka dojke, a usput nam je i otkrio da se ne brine dovoljno o vlastitom zdravlju

'Nisam dobar primjer - ne brinem se dovoljno o sebi. U tome sam poput Robinsona Crusoea, protiv čega se borim jer želim živjeti zdravo, ali to ide ciklički. No to i jest cilj, jer u tim ciklusima osjetim koji je to mir. Što sam stariji, uživam u toj mirnoći, pa se više posvećujem sebi. Pazim na prehranu, kuham od malih nogu', ispričao nam je Goran Bogdan, glumac koji smatra kako je nužno govoriti o toj opakoj bolesti, kao i o preventivnom pregledu.

'Nužno je govoriti o tome i razumjeti te ljude u situaciji u kojoj se nađu da se ne osjećaju još gore. Važno je podržavati ovakve akcije jer bolesti je sve više. Psihička otvorenost, vjera i pozitiva poboljšavaju postotak izlječenja', rekao je.

Tijekom razgovora o poslu otkrio nam i kako je u previranjima te kako istražuje nešto sasvim novo. 'Burno je jako; imam neke nove interese', tajanstveno je odgovorio ne želeći otkriti planove. Na pitanje je li promijenio mišljenje o sapunicama, kaže: 'Nikada nisam rekao da nikad ne bih u sapunice, to su izmislili novinari. No nemam baš vremena za sapunice. Inače, nemam ništa protiv sapunica ako mi plate. Potkupljiv sam', zaključuje u šali šarmantni zavodnik, vrlo skromno gledajući na nominaciju za Oscar filma 'Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa' u kojem glumi. Kaže kako je normalno da svaka zemlja kandidira svoj film. 'To je populizam, ja sam skroman', govori nam.

Na pitanje o prvoj godini ljubavi s Antonelom Franković nije želio reći ništa, pa tako ni je li je poveo u rodni Široki Brijeg tijekom blagdana. 'Božićne blagdane proveo sam s obitelji u Širokom, a Novu godinu, klasika, kao i svi, napijem se i to je to', zaključio je 34-godišnji glumac.