PREGOVORI U TIJEKU

Jacques o mentorima novog Voicea i svađi s Tonyjem

09.07.2015 u 10:40

Bionic
Reading

Dvije i pol godine nije ga bilo na sceni, a kad mu je s HTV-a uslijedio poziv da sudjeluje u prvom hrvatskom 'The Voiceu', Jacques Houdek priznaje da nije dvojio ni trenutka. Ovih dana treba odlučiti želi li sudjelovati i u drugoj sezoni, a za tportal priznaje kako je lako moguće da se to dogodi

'Baš su me nedavno zvali s televizije i još čekaju moju odluku. Vjerujem da ću je brzo donijeti. Kao i u svakom poslu, i ovdje se pregovori vrte oko određenih uvjeta, no moram priznati kako visina honorara nije glavna okosnica našeg dogovora. Sretan sam jer mi je ponuđena nova sezona i ne bih imao ništa protiv toga da žiri opet bude isti. Mislim da smo nas četvero dali doprinos gledanosti te da smo dovoljno različiti da gledateljima budemo zanimljivi', priznaje Jacques

Nakon showa pisalo se da zbog nesuglasica s Tonyjem Cetinskim i kostimografkinjom Natašom Svekler neće sudjelovati u drugoj sezoni.

'Nije mi bilo teško čitati te napise jer znam da su bili krivi i netočni, puni dezinformacija. Nisu mi naštetili', kratko se osvrnuo pjevač na pisanja o njegovom sukobom s Cetinskim i HTV-om kostimografkinjom.

Njegova učenica Nina Kraljić nedavno je izdala prvi singl, a ponosni mentor i više je nego zadovoljan. 'To je prekrasna pjesma koju sam pratio u nastajanju. Drago mi je da je Nina ostala vjerna glazbenom izričaju kakav je gajila u showu. Uporna je i beskompromisna. Vjerujem da je čeka blistava budućnost i iznenadilo bi me kad bi bilo drukčije. Bio bih nesretan da ne ostvari ono što sam joj predvidio', ističe Jacques.


'Sva ta djeca iz 'Voicea' od prvog su dana imala moj broj i mogli su me nazvati u bilo kojem trenutku. Podijelili su sa mnom svoje strahove i nastojao sam im pomoći. Želim da znaju da i dalje mogu na mene računati', kaže pjevač, a pred njim su ovog ljeta svakog tjedna nastupi na kultnoj terasi opatijskog hotela Milenij.

Iako je često na obali, još se nije stigao okupati. 'Nisam još okusio mora. Dugo sam se odmarao, dvije i pol godine. Sad je vrijeme i da malo radim', završava pjevač.