NINA O MENTORU

'Jacques je prije svega velik čovjek'

01.04.2015 u 13:00

Bionic
Reading

S jednom od favoritkinja The Voica, djevojkom koja je cijelu Hrvatsku očarala svojim glasom, popričali smo o tome kakav odnos ima s mentorom Jacquesom Houdekom, što priželjkuje za 23. rođendan koji slavi u subotu i kako roditelji doživljavaju njezino sudjelovanje i uspjeh u trenutno najpopularnijem showu HTV-a

Sve što otpjeva ljude ostavi bez riječi, pa je tako opčarala i svog današnjeg mentora Jacquesa Houdeka, o kojem 22-godišnja natjecateljica showa 'The Voice' Nina Kraljić može reći samo najbolje. Vrlo odlučna u svojim stavovima, Nina je lako znala i objasniti što posebno cijeni kod svog mentora.

'Pitaju me je li Jacques prezahtjevan, a za mene je zahtjevnost vrlina, ne mana. Vrlo je inteligentan čovjek i odličan psiholog te me uspio pročitati u samo dvije minute. Shvatio je brzo sve o meni, što želim, pa čak i kako bih se htjela odijevati u showu. Prvi savjet koji mi je dao bio je da odbacim sve negativno što dopire do mene i prihvatim samo pozitivu. Vrlo dobro čitam ljude i rijetko pogriješim, tako da sam još na početku znala što od njega mogu očekivati. Osim toga, oboje smo vatreni znakovi, horoskopski Ovnovi, pa i tu ima nešto zbog čega se tako dobro razumijemo. Za svakog u timu se jednako brine, jako je pažljiv, pedantan, prije svega velik čovjek. Sigurna sam da bi svi moji kolege rekli isto', ispričala nam je 22-godišnja Lipovljanka.

Zbog njezine trenutne eksponiranosti više od nje same uzbuđeni su roditelji, mama Irena i tata Željko, kojeg nerijetko pita za savjet o tome koju pjesmu otpjevati.

'Mama je rođena menadžerica, vrlo realna osoba, a tata je više umjetnički tip koji s puno emocija proživljava svaki moj nastup', kaže Nina, dodavši kako oboje razumiju svoju 'ekscentričnu kćer koja živi u svom svijetu i od toga ne odustaje'.

Ova subota za nju će imati posebno značenje jer će proslaviti 23. rođendan. 'Što poželjeti kad mi se veliki san upravo ostvaruje?', kaže Nina. Od svih nastupa u showu njoj je najdraži onaj na tzv. slijepoj audiciji, na kojoj je otpjevala pjesmu 'Beneath Your Beautiful': 'Ta pjesma za mene ima posebno značenje; bila je to poruka nekome. Otpjevala sam je bez ikakvih očekivanja, opuštena, oslobođena, i zato će mi taj nastup ostati u sjećanju kao neka mala životna medalja.'