ZA NOVI POČETAK

Izabela i Mateo zapečatili poseban datum u svojem životu

21.08.2015 u 09:52

Bionic
Reading

Novi član nogometnog kluba Real Madrid, 21-godišnji Mateo Kovačić i njegova djevojka Izabela pohvalili su se zajedničkom fotografijom na kojoj su oboje odjeveni u Realov dres s datumom koji znači njihov novi početak

Ako je mladi Mateo Kovačić novi dragulj najprestižnijeg europskog nogometnog kluba Real Madrid, onda je njegova atraktivna djevojka Izabela Andrijanić nova zvijezda španjolskih medija koji su prepuni njezinih privatnih fotografija. Svojoj kolekciji fotouspomena sa svojim momkom, 21-godišnjom velikom hrvatskom nogometnom nadom, Izabela je jučer dodala i onu, za njih trenutno najvažniju.

Na njoj sretni par pozira u dresu Real Madrida s datumom Mateovog ulaska u klub koji znači itekako puno u životu ovog mladog nogometaša i njegove odabranice.

Mateo and Izabel with Real Madrid jersey. It really suits them ??❤ #MateoKovacic #IzabelAndrijanic #RealMadrid #couple

A photo posted by Football families (@football.families) on


Mateo i Izabela upoznali su se prije nešto više od pet godina u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj je Mateo ministrirao, a Izabela pjevala u crkvenom zboru. Mladi nogometaš ne taji da ga je Izabela osvojila svojim životnim stavovima i jednostavnošću. Ona je, pak, iz ljubavi prema njemu zagrebačku adresu zamijenila milanskom dok je on igrao za nogometni klub Inter, a par će ovih dana pronaći svoju novu adresu u Španjolskoj.

Koliko je atraktivna Izabela zaintrigirala španjolske medije, govori i video snimljen jučer na Mateovom predstavljanju na Santiago Bernabeuu gdje je jedan od snimatelja čitavog događanja cijelo vrijeme bio usredotočen samo na nju.

https://www.youtube.com/watch?v=VtO7eZM3gjQ