NA JAHTI 'NEPRIJATELJA'

Ivanka Trump u Hrvatskoj izazvala novi skandal

18.08.2016 u 10:08

  • +3

Ivanka Trump

Izvor: Screenshot / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Još se nije utišala afera oko objave fotografije na kojoj kći Donalda Trumpa, Ivanka Trump, razgledava Dubrovnik u društvu Wendi Deng Murdoch, navodne djevojke ruskog predsjednika Vladimira Putina, a američki mediji su iskopali već novu zanimljivost. Jahta na kojoj plovi bogata nasljednica u vlasništvu je bilijunaša Davida Geffena, bliskog prijatelja Baracka Obame i donatora kampanje Hillary Clinton

Čini se kako poduzetnica i kći republikanskog kandidata na predstojećim izborima za američkog predsjednika Donalda Trumpa, IvankaTrump, ne mari o tome s kime će se u privatnom životu družiti.

Iako je aktivna u očevoj političkoj kampanji, kada je na odmoru druži se s očevim rivalima, ali i osobama poput Wendi Deng Murdoch, navodne djevojke ruskog predsjednika Vladimira Putina.


Ivanka Trump na jet-skiju vozila se dubrovačkim akvatorijem


Ivanka Trump i Jared Kushner s djecom plove na luksuznoj jahti bilijunaša Davida Geffena

Kako je već poznato, Ivanka Trump trenutno s obitelji, suprugom Jaredom Kushnerom i djecom, Arabellom, Josephom i Theodorom, boravi u Hrvatskoj. Na luksuznoj jahti Rising Sun plovi Jadranom, a nakon Dubrovnika i Hvara posjetila je i Split. I to ne bi bilo ništa čudno da luksuzna jahta, vrijedna 200 milijuna dolara, nije u vlasništvu američkog bilijunaša Davida Geffena, bliskog prijatelja BarackaObame i donatora kampanje Hillary Clinton skorašnjih izbora za američkog predsjednika.

Sight seeing with @wendimurdoch in Dubrovnik

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

U Dubrovniku se Ivanka Trump družila s Wendi Deng Murdoch, navodnom djevojkom Vladimira Putina

Morning hike in Hvar

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

Tijekom boravka u Hrvatskoj, Ivanka je sa suprugom posjetila i Hvar

Sam Geffen, koji se javno deklarirao kao homoseksualac, američki je magnat i filmski producent koji ne krije svoju naklonost Demokratskoj stranci i samoj Hillary Clinton za koju ima samo riječi hvale. 'Ona je jedna nevjerojatna, pametna i uspješna žena', izjavio je svojedobno za nju. Stoga je američka javnost ostala u čudu kada je shvatila da Trumpova kći ljetuje upravo na njegovoj jahti. S njima u društvu je i televizijski producent Brian Grazer sa suprugom Veronicom koji je također veliki zagovornik politike Baracka Obame.

Rising Sun last night in Capri

Fotografiju objavljuje David Geffen (@davidgeffen)

Megajahta Rising Sun vrijedna je 200 milijuna dolara

With Janes Packer, Mariah Carey in Capri July 4 on RS

Fotografiju objavljuje David Geffen (@davidgeffen)

Geffen je na jahti ugostio i Mariah Carey

In the Adriatic Sea with David ⚓️ @davidgeffen

Fotografiju objavljuje Brian Grazer (@briangrazer)

Brian Grazer i David Geffen na luksuznoj jahti

440474,440407,440386,440197